Изглежда, че само думата декорация“ предполага, че с нейна помощ

...
Изглежда, че само думата декорация“ предполага, че с нейна помощ
Коментари Харесай

10 грешки при носене на бижута, които не ни позволяват да блестим с пълна сила

Изглежда, че единствено думата „ украса “ допуска, че с нейна помощ външният ни тип се трансформира към по-добро. Но без да знаете значимите правила за носене на аксесоари, можете да получите противоположния резултат.

Когато избирате колие, не се съобразявайте с височината

Момичетата с растеж под 162 см се предлага да заобикалят дълги и солидни колиета: те образно ще създадат фигурата по-тежка. Но с височина от 170 см или повече, този тип бижута единствено ще подчертаят ставането. Момичетата с височина от 162 до 170 см могат да се нарекат късметлии: съвсем всяка огърлица ще им подхожда.

Носете огромни пръстени на къси пръсти и тънки пръстени на дълги.

Широките пръстени и пръстените с солидни камъни не ласкаят притежателите на дребни ръце. С тази украса пръстите наподобяват по-къси. Правилото работи и противоположното. Дамите, чиито пръсти са много дълги, се предлага да заобикалят тънки пръстени с дребни камъчета, защото те могат образно да “разтегнат ” още повече четката.

Комбинирайте пръстени с часовници

Много девойки обичат да носят няколко пръстена на ръцете си едновременно. Такова решение не опонира на разпоредбите за жанр, изключително когато става въпрос за посещаване на празнично събитие.

Основното е да се поддържа баланс. Така изображението ще бъде доста претрупано. Но една дребна огърлица ще служи като чудесно допълнение към пръстените.

Не мислете за обувки, подобаващи за украса

Обувките на токчета, като бижута, съвършено допълват грациозен костюм или рокля. Това не значи, че би трябвало да носите единствено лачени обувки. Когато избирате нов чифт в магазина, би трябвало да обърнете внимание на детайлите, които биха били в естетика с бижутата, които имате.

Нарушете салдото при съчетаването на златни и сребърни бижута

Преди няколко десетилетия едновременното носене на златни и сребърни бижута беше съвременно табу. Сега това е наклонност. Но в това време е елементарно да си навлечете неприятности, в случай че не знаете значимия принцип на такава композиция. Тя се състои в това, че металите би трябвало да бъдат уравновесени.

Носете очила с пирони

Мнозина неправилно считат, че съчетаването на очила с висящи обеци значи претоварване на външния тип. Въобще не. Този тип аксесоари основават точния баланс, като подчертават върху долната част на лицето, до момента в който оптичният артикул подчертава върху горната част.

Когато избирате обеци с камъни, не вземайте поради цвета на червилото

При избора на обеци е значимо да гледате цвета на червилото. Тя би трябвало да добавя декорацията съгласно цветовото колело. Струва си да намерите върху него колорит на вашето червило и да видите какъв цвят е против него – обеци с подобен камък ще наподобяват най-изгодни. Например, тюркоазът е подобаващ за розов колорит.

В допълнение, цветът на камъка на обеците може изцяло да подхожда на цвета на червилото или да бъде малко по-светъл или по-тъмен. В идеалния случай няколко тона. Ако цветовете се разграничават единствено малко, вие ще сте губещият.

Комбинирайте висящи обеци с кърпичка

Самата кърпичка е акцентиращ аксесоар, тъй че би било огромна неточност да я комбинирате с висящи обеци и други ефектни бижута. В допълнение, дългите обеци могат да се придържат към копринена тъкан, което е изпълнено с появяването на пухчета.

Допълнете изтънчена вечерна визия с гръмък аксесоар

Много от нас от дълго време чакат опция да „ разходят “ скъпо украшение. Когато пристигна моментът на Х, обличаме гръмък тоалет и го допълваме с първокласно колие и обеци. Експертите обаче оферират да се подходи към въпроса по-съзнателно.

Поставяне на перли преди време

Бижутата с перли, за разлика от всички други, би трябвало да се носят последни. Точно преди да излезете от у дома, когато гримът е подготвен и косата към този момент е поръсена с лак. Жена, която носи перли прекомерно рано, рискува да повреди нежните мъниста.

Бонус №1: Не забравяйте да дезинфекцирате региона на закопчалката на вашите обеци

Когато носим обеци дълго време, частта, която е в ухото, с времето придобива неприятна миризма. Това се дължи на обстоятелството, че в региона на пункцията на ухото се натрупват мъртви частици кожа и мазнини. И защото това място не е налично за изцяло измиване, тогава за бактериите там е просто парадайс.

Бонус №2: Не почиствайте бижутата си с паста за зъби

За да почистите бижутата си вкъщи, изрично не се предлага да употребявате паста за зъби, макар че доста хора дават такива препоръки. По отношение на бижутата, пастата е абразив, може да остави дребни драскотини.

Носите ли бижута? Кои са вашите обичани?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР