Изглежда, че сагата между Мауро Икарди и Уанда Нара най-накрая

...
Изглежда, че сагата между Мауро Икарди и Уанда Нара най-накрая
Коментари Харесай

Сагата между Икарди и Уанда Нара приключи! Разделиха се окончателно!

Изглежда, че сагата сред Мауро Икарди и Уанда Нара най-сетне е завършила и двамата публично са се разделили. Преди няколко дни двамата се демонстрираха на влакче в увеселителен парк, където изглеждаха още веднъж щастливи, само че в този момент приказката взе различен и евентуално финален поврат.

Сега Уанда Нара е гневна, откакто е научила, че брачният партньор ѝ и моделът Чайна Саурес, поради която се разделиха за малко преди няколко седмици, са се срещнали персонално и не са флиртували единствено посредством известия.

" Уанда Нара е разграничена, приказвах с нея в сряда сутринта “, сподели Янина Латоре, която е другарка на Уанда в телевизионното предаване „ Los Angeles de la Manana “.

" Фразата, която тя ми сподели, беше: „ Сама съм, желая да съм добре ". Уанда е ядосана, тъй като всичко беше наред, само че по-късно получи имейла (разкривайки, че Икарди е излъгал, че не се е срещнал персонално с Китай Суарес). “

След като е схванала това, Уанда е отпътува за Милано, където остава по бизнес аргументи. Благодарение на имейл от другар на Суарес, Уанда Нара е разкрила, че Икарди е поканил моделката в Париж по различен мотив, когато е била в Милано със сестра си.

„ Не желая да знам нищо повече за това “, е декларирала Уанда пред Латоре.

Междувременно играчът на ПСЖ е премахнал акаунта си в „ Instagram “ след следващата си издънка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР