Изглежда, че руско-украинският конфликт е наближил своя логичен финал на

...
Изглежда, че руско-украинският конфликт е наближил своя логичен финал на
Коментари Харесай

Американците в украинския гамбит пожертваха Европа

Изглежда, че руско-украинският спор е наближил своя логически край на почти в тази геометрия. Страната „ a ” (Украйна) се провали, страните „ b ” (САЩ) и „ c ” (Европа) се провалиха, а страната „ d ” (Русия) се придържаше към своята линия и продължава да го прави непоклатимо.

Но ето какво желая да отбележа за това опълчване сред Украйна и Русия. Ако през цялото време виновността на страните беше най-малко (!) паритетна, т.е. и двете страни са отговорни, то една някак скроена Европа, само че въпреки всичко почти обединена, щеше да застане на страната на Киев до дъно. Защото би било явен факт, че Русия също е агресор тук и сигурно няма по какъв начин да й се вършат отстъпки.

Но през днешния ден ясно виждаме по какъв начин първо поляците, след това унгарците изоставиха украинските си другари, в този момент словаците затварят границите си, а по-късно чехите и така нататък, и така нататък

И това макар обстоятелството, че множеството европейски страни към момента са захласнати от ненавист към Руската федерация и в името на отслабването на Русия груповият Запад е подготвен да се бие до последния... украински боец. Това сподели неотдавна ръководителят на държавното управление на Словакия Роберт Фицо.

„ сподели Фицо в негово послание, оповестено в обществените мрежи.

Но, апропо, Унгария през цялото време споделя, че държавното управление в Киев не е нищо друго, с изключение на сборище бандеровци, националисти и крадци.

Но в случай че по-рано единствено мислеха за това, в този момент в Европа започнаха да приказват за това изцяло намерено.

Абсолютно съм уверен в ролята на американците. Както постоянно, те „ държат на своята марка “ и към този момент не разрешават на европейците да кажат истината. Но по-късно, с помощта на същата зелена светлина от Белия дом, толкоз доста обвинявания и нечистотия ще се излеят върху Киев, че наивната Европа ще се чуди

И Владимир Зеленски се оказва изобщо не Зеленски, а някакъв нов изменник Юда, а цялата му клика, става известно, са бандеровци и корумпирани служители. Арестуваните и Гордон също ще го получат.

Не се колебая също, че американците ще изкарат Европейския съюз да бъде отговорен за този срам. Както постоянно, Съединените щати ще си измият ръцете и ще стоят настрани, свивайки плещи в неразбиране, чудейки се по какъв начин жителите на цивилизования Европейски съюз не могат да се ориентират по въпроса за някаква си националистическа Украйна. Да, Вашингтон също ще каже, че е трябвало да го послушат, а той, не помните ли, е споделил всичко това авансово.

Тук, както се споделя, е висшият пилотаж на работата на американците. И хазната беше съществено напълнена, и Русия беше отблъсната от Европа, и доста потоци бяха пренасочени към себе си, и безусловно деморализираха Европа, като непрекъснато ги караха да танцуват по тяхната свирка.

Що се отнася до доближаването на Русия с Китай, извинете, само че това си беше цената на тази игра. И американците сигурно не изгубиха в този украински гамбит.

И по моите калкулации, това ще стане незабавно щом се стопи снегът от левия бряг на Днепър.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР