Изглежда, че Реал Мадрид и Порто са изчистили всичките си

...
Изглежда, че Реал Мадрид и Порто са изчистили всичките си
Коментари Харесай

Остана само Милитао да сложи подписа си под договора с Реал М, твърди Marca

Изглежда, че Реал Мадрид и Порто са изчистили всичките си разминавания около прехвърлянето на Едер Милитао и бранителят може да се смята за сигурен за “белите”. Според Marca остава само бразилецът да постави подписа си под предварителния си контракт с испанския гранд, след което през лятото клубът ще задейства клаузата му от 50 млн. евро.

Преди месец Милитао навърши 21 години, само че единствено за няколко месеца с екипа на Порто убеди Флорентино Перес, че си коства за него да бъдат платени цели 50 млн.

Marca’s Cover | “Only thing left is Militao’s signature: Real Madrid consider the deal done by paying the buyout clause.” pic.twitter.com/JMf5ODIvtF
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) February 19, 2019
От няколко седмици се приказва, че Милитао се е схванал за персоналните си условия. Възникна обаче проблем за сумата от 6 млн. евро, която някогашният клуб на играча Сао Пауло би трябвало да получи поради специфична уговорка. От Порто настояват, че парите би трябвало да дойдат от Мадрид, до момента в който от “Сантиаго Бернабеу” отвръщат, че португалците би трябвало да преведат въпросните 6 млн. от тези 50 млн, които ще получат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР