Изглежда, че Райна най-после е открила половинката си и е

...
Изглежда, че Райна най-после е открила половинката си и е
Коментари Харесай

Райна спи с ветеринаря Йерусалимов

Изглежда, че Райна най-сетне е разкрила половинката си и е щастлива в любовта.

От няколко години насам изпълнителката от Сандански има връзка със съгражданина си доктор Вергил Йерусалимов, който е почитан ветеринарен доктор. Двамата се срещнали точно около четириногите другари – за никого не е загадка, че Пилето на фолка обожава животи, както и новият й обичан.

 

Именно изгората й е повода, заради която в последно време Райна гледа да прекарва повече време в родния си Сандански.

Бившата на Константин е кака на 38-годишният мъж с 4 години. Макар двамата да са доста влюбени, заобикалят да показват възприятията си в обществените мрежи, спазвайки правилото за поверителност в персоналния живот.

 

Македонката доста се радва, че новият й обичан се занимава точно с лекуването на животни, които тя доста обича. Освен това е щастлива и че най-сетне е намерила заслужен мъж, който да е татко на децата й.

 

От обкръжението й издават, че Йерусалимов е бил до нея в най-тежкия миг от живота й – загубата на майка й, която издъхна вследствие на онкологично заболяване преди три години. Райна обожава мачото, който с изключение на интелигентен и просветен, е и хубав.

За разлика от колежките си, тя постоянно си е избирала мъжете по хубост, а не по размера на банковите им сметки. Никога не е имала връзка с възрастни и запуснати мъже, а постоянно е залагала на мускулести мъжкари, какъвто е и актуалният й обичан.

 

И двамата избират да пръскат пари за екскурзии, а не за дизайнерски облекла и безсмислени първокласни движимости. Вече кроят проекти и за наследници.

В родния Сандански, ветеринарят се слави с много положително име, а и също така няма пороци – не пие, не пуши, не е подвластен от дрога и хазарт (като някои от някогашните й партньори), и на всичкото от горната страна й е правилен.

 

Райна се гневи на себе си, че е изгубила толкова доста време с несъответствуващи мъже – първо пияндето кокаиноман Константин, а по-късно ММА състезателят Валери Тюлеков. Певицата не таи положителни усеща към никого от двамата, още повече, че с Валери се разделиха със скандал и намесата на полицията.

 

След шумната разяла, мускулестият мачо изрева в изявление, че Пилето имала много странни интимни култове и го изтезавала с настояванията си – обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да сервира плодове/храна по тялото си, което по никакъв начин не допадало на Тюлеков и се чудел по какъв начин да отклонява мераците за фамилиарност на невротичната санданчанка.

 

Преди време Райна призна, че е буйна, само че никога сантиментална натура.

„ При мен сексът би трябвало да е импровизиран. Обичам нови преживявания, харесва ми да варирам, да променям места, имам въображение “, посочи тя преди време.

Инфо: Уикенд

 

 

 

Тагове: Райна Пилето на фолка Константин Валери Тюлеков д-р Вергил Йерусалимов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР