Изглежда, че новата Pro серия на iPhone 15 трудно намира

...
Изглежда, че новата Pro серия на iPhone 15 трудно намира
Коментари Харесай

Още проблеми за Apple: потребители съобщават за сериозни проблеми с екрана на iPhone 15 Pro Max

Изглежда, че новата Pro серия на iPhone 15 мъчно намира постоянна почва. Новите смарт телефони бяха подложени на доста проблеми, откогато се появиха на пазара, в това число проблеми със структурната целокупност, проблеми с титаниевата рамка, до мощното загряване на смарт телефона. Сега се появи още един проблем, който е също толкоз сериозен, та даже е и по-сериозен от предходните проблемите, за които сме съобщавали в предишното. Този път потребителите на iPhone 15 Pro Max оповестяват за проблеми с изгаряне на екрана.

Според някои консуматори на iPhone 15 Pro Max, при някои смарт телефони се получава изгаряне на екрана. В свят, в който OLED и самата технология са напреднали доста, просто не е обикновено да има такива проблеми, най-малко не при смарт телефоните и то в този клас, само че тук казусът не е подобен. Просто погледнете фотографията по-долу, с цел да видите какъв брой зле наподобява обстановката.

След взор на фотографията е явно, че нещо в действителност не е наред с панелите на новия iPhone 15 Pro Max. Отново, това не е изолиран проблем, защото доста консуматори оповестяват за този проблем, тъй че умерено може да се каже, че това не са изолирани случаи.

За момента не е несъмнено по какъв начин Apple ще реши този проблем. Въпреки това, в случай че имате проблем с изгарянето на екрана на вашия iPhone 15 Pro Max или на който и да е различен модел, най-хубавата ви алтернатива е да се свържете с Apple и да заявите подмяна, тъй като по този начин ще е по-добре, в сравнение с да чакате казусът да се утежни още повече. Надяваме се, че Apple ще направи изказване по отношение на този проблем и ще можем да разберем по-добре какво се случва.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР