Изглежда, че напоследък на мода е да носиш маратонки New

...
Изглежда, че напоследък на мода е да носиш маратонки New
Коментари Харесай

Би звезди: Кои знаменитости си падат и по двата пола?! Bad Bunny, Меган Фокс и още

Изглежда, че в последно време на мода е да носиш маратонки New Balance, да купонясваш в EXE и… да си бисексуален. Така най-малко съдим от обичаните ни звезди, които една след друга признават, че си падат както по мъже, по този начин и по дами. Разбираме ги: въпреки всичко има доста красиви хора и от двата пола, а по този начин получават (за да цитираме Хана Монтана) „ най-хубавото от двата свята “! 

Ето кои би звезди преобладават новините напоследък:

Bad Bunny

Едва ли остана човек на планетата, който да не е чул за осъществяването на рапъра Bad Bunny на премиите VMA. Пуерториканецът с рождено име Бенито Антонио Мартинес Окасио (опитайте се да повторите това три пъти!) взриви медиите, откакто целуна една от танцьорките и един от танцьорите си, до момента в който пееше шлагера Titi Me Pregunto. В предходни свои изявления той е коментирал, че не обича да поставя етикет на сексуалността си. „ Това кого одобрявам не дефинира що за човек съм, “ безапелационен бе Bad Bunny пред LA Times. „ А и нямам визия с кого ще се окажа след двайсет години – може да е мъж, може и да е жена. “

Виж още: " Той ме избави ": Бременната Сузанита с рядко признание и внезапна промяна на целите

Дов Камерън

Друг музикант, споделил за бисексуалната си ориентировка, е Дов Камерън. По-рано тази година актрисата и певица пусна песента Boyfriend, в която приказва за аферата си с момиче. „ Мога да съм ти по-добро гадже от него, “ пее Дов. „ Мога да те държа будна цяла нощ. “ Най-добрата част? Звездата споделя в Instagram, че сингълът бил въодушевен от една съответна и изключително запаметяваща се вечер в същинския ѝ живот… желаеме да разберем още!

Виж още: Приятели или освен това? Моника Валериева се закача с по-малкото братче на Меди

Амбър Хърд

Скандалното дело сред Амбър Хърд и Джони Деп несъмнено се трансформира в световна драма номер едно на 2022. Това, което доста хора не знаят обаче е, че актрисата е бисексуална. В дългия ѝ лист с някогашни участват имена на известни персони и от двата пола, измежду които предприемачът Илън Мъск и кинематографката Бианка Бути. С който и да се окаже Амбър в последна сметка, стискаме ѝ палци нещата да се получат по-добре в сравнение с с Джони!

Меган Фокс

Има вяра за всички ни: една от най-красивите дами на света – Меган Фокс, гордо споделя за бисексуалната си ориентировка. Още през далечната 2009 актрисата разкри пред списание Marie Claire, че си пада и по дами, а измежду мечтаните ѝ сътрудници попадат Оливия Уайлд и Джема Джеймисън. Отсече обаче, че не би излизала с друга бисексуална жена, тъй като „ бисексуалните дами са били с мъже, а мъжете постоянно имат неприятна хигиена “… хм, забавна логичност..!

Виж още: Сърбинът, който обича България: Алекса Ерски се трансформира в цялостен любим

Хари Стайлс

“От тийн любим до ЛГБТ икона “ е фразата, която евентуално най-хубава разказва кариерата на Хари Стайлс. Някога артистът бе част от One Direction, а по него въздишаха милиони тийнейджърки. Днес той е прочут с ексцентричния си жанр на обличане, който постоянно включва грим, лак за нокти и стереотипно „ дамски “ облекла като да вземем за пример рокли. Що се отнася до половата му ориентировка Хари отсича, че не обича етикети. В изявление за On Demand Entertainment от 2014 той споделя, че бъдещата му половинка „ не е наложително да е жена “… ОК, схванахме намека!

Изображение: https://www.instagram.com/dovecameron/, https://www.instagram.com/meganfox/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР