Изглежда, че има много жени, които си падат по доста

...
Изглежда, че има много жени, които си падат по доста
Коментари Харесай

Защо жените харесват по-зрели мъже

Изглежда, че има доста дами, които си падат по много по-зрели мъже. Има обаче и хора, които не гледат с положително око на такива двойки. Това е по този начин единствено тъй като скептиците не знаят какъв брой невероятни аргументи може да имат дамите, с цел да пожелаят по-голям от тях мъж.

С помощта на Bright Side ви изброяваме най-малко 10 аргументи, заради които дамите избират „ сребърни лисици ”.

Те са по-зрели

Общоизвестно е, че дамите узряват по-рано от мъжете. Ето за какво по-младите момчета, които нормално са на възраст, в която към момента желаят да опитат разнообразни неща и да изследват света преди да влязат в сериозна връзка, просто не са верните сътрудници за тях. Възрастните мъже наподобяват по-надеждни и привлекателни за дамите, които са подготвени за по-сериозни задължения и семейство. Тези мъже са минали „ дивата фаза ” и е по-вероятно да желаят да се открият.

Преживели са повече

Всички сме чували, че с възрастта идва мъдростта. Но продължението на тази сентенция е, че " от време на време възрастта идва сама ”. За благополучие, изследванията демонстрират, че по-възрастните мъже са по-интелигентни от по-младите. И вероятната причина е техният по-голям витален опит. Жените удостоверяват това умозаключение. Те са сигурни, че по-възрастните мъже имат по-голям житейски опит, който им е дал разнообразни уроци.

Знаят какво желаят

Друга полезност, която някои дами акцентират, е, че по-възрастните мъже имат по-малко неразбория в живота си, а това значи и непоклатимост. Те знаят тъкмо какво желаят, по какъв начин да го получат и какъв брой свястно е то. Ето за какво те нормално не губят времето си в играене на играчки.

По-стабилни са финансово

Повечето дами в действителност желаят да бъдат финансово обезпечени. Когато основават семейство, би трябвало да са сигурни, че мъжът им ще има задоволително пари и активи, с цел да обезпечи поддръжката, от която се нуждаят тя и техните деца. И точно тук по-възрастните мъже нормално са по-напред в играта. Средностатистическите 20-годишни мъже нормално имат по-малко активи и по-малко спестявания спрямо по-възрастните. По-младите занапред би трябвало да развиват себе си и своята кариера. Търсят финансови благоприятни условия, а фамилията не е нещо, от което се интересуват.

Добри сътрудници са

Зрялата обич е по-търпелива, грижовна, с доверие, от време на време и самостоятелност. Докато младежката обич е позната с мисленето „ всичко или нищо ”, бурните усеща и така нататък Ако най-малко единият от двамата във връзката е подготвен умно да остави другият да води или най-малко да инициира разискването на даден въпрос, има вяра, че връзката ще продължи. Ето за какво дамите правят оценка, когато мъжете им са способни да бъдат сътрудници, а не човек, който желае светът да се върти към него. На дамите не е належащо да им се споделя какво да вършат или какво е разрешено. Да бъдете равнопоставени е нещото, което в действителност има значение за тях.

Нямат проблем с това да оказват помощ у дома

Жените се нуждаят от помощ в домашните отговорности и наподобява, че по-възрастните мъже имат по-малко предразсъдъци, когато става въпрос за това. Много дами споделят, че по-възрастните им сътрудници в никакъв случай не са твърдели, че домакинските отговорности са работа единствено на дамата. Например, някои мъже мият съдовете след вечеря или перат облеклата си. Разбира се, това не значи, че би трябвало да го вършат от самото начало, само че могат да бъдат потребни, когато има потребност.

Знаят по какъв начин да се отнасят към жена

Изглежда, че дамите правят оценка опита с връзките, който по-възрастните са натрупали. Те са имали задоволително време да развият и практикуват уменията си и вярното отношение към дамите. Да знаеш какво може да провали любовта или да я продължи е огромно преимущество. „ Сребърните лисици ” схващат какво е належащо на дамите и какво ще ги направи щастливи. Те знаят по какъв начин да избегнат (или най-малко да се опитат да избегнат) същите проблеми, през които към този момент са минали. И това прави връзката доста по-лесна.

Харизматични са

По-зрелите мъже имат неповторима прелест, която притегля нежния пол. На първо място, техният външен тип - благородни бръчки към очите, сребро в косите. Освен това имат собствен личен метод да се покажат и показват. Жените харесват метода, по който работят, по който се смеят и по какъв начин се държат. Те се открояват с помощта на неповторимото си възприятие за жанр, тъй като нормално не следват стилните трендове както момченцата в колежа.

Не търсят драма

Нека си го кажем, дамите са много прочувствени. Те могат елементарно да преувеличават нещата и да работят без да мислят. Ето за какво за тях е значимо да имат мъже, които могат да ги накарат да поспрат за момент и да си поемат въздух. И наподобява, че по-възрастните мъже имат това умеене, тъй като те просто не търсят повече драма или спор. Предпочитат да не спорят за дребни неща. А в случай че в действителност има проблем, те могат да седнат, да приказват като възрастни и да намерят решение, което да е от изгода за всички страни.

Дават възприятие на сигурност

Някои дами загатват възприятието за сигурност като преимущество на по-зрелите мъже. Сигурността е една от главните човешки потребности. А какво може да накара дамите да усещат сигурност и улеснение в всекидневието си? Според Bright Side е всичко, което изброихме дотук.

Нуждаете се от пари и други активи, с цел да сте финансово сигурни. Имате потребност от благонадежден сътрудник, с който да прекарате живота си. И би трябвало да знаете накъде отива животът ви. Изглежда, че по-възрастните мъже са по-способни да обезпечат всички тези неща и да ви накарат да се чувствате в сигурност. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР