Изглежда, че Huawei се възражда от пепелта си. Компанията, която

...
Изглежда, че Huawei се възражда от пепелта си. Компанията, която
Коментари Харесай

Huawei FreeBuds Pro 3 се базират на чипа Kirin A2 и предлагат Ultra Lossless аудио качество

Изглежда, че Huawei се възражда от пепелта си. Компанията, която неотдавна провокира възторг на пазара на смарт телефони със своята серия Mate 60, показа новите си артикули на днешната своя огромна презентация. Новите слушалки FreeBuds Pro 3, основани на чипа Kirin A2 напълно притегли вниманието на софтуерните запалянковци.

Huawei показа в началото в Китай най-новите си TWS слушалки – FreeBuds Pro 3. Слушалките са оборудвани с интензивно шумопотискане (ANC) 3.0 и оферират до 31 часа самостоятелна работа с едно зареждане. Новите TWS слушалки също по този начин поддържат връзка с две устройства и имат дизайн с жлебове за по-удобно нагласяване.

Освен това Huawei FreeBuds Pro 3 се базира на чипа Kirin A2, който употребява технологията Polar code и поддържа 1,5 Mbps предаване на тон без загуби, което е четири пъти повече от AirPods Pro на Apple. Това значи, че FreeBuds Pro 3 може съвършено да съобщи безусловно всички елементи на аудиото към слушалките без каквито и да било загуби, което разрешава на потребителите в действителност да се насладят на истинското качество на звука.

В допълнение към усъвършенстваното качество на звука, FreeBuds Pro 3 са усъвършенствани и във връзка с намаляването на шума, живота на батерията и други аспекти. Що се отнася до намаляването на шума, FreeBuds Pro 3 употребява QuietCall 2.0, който в допълнение усъвършенства опцията за понижаване на шума при повикване, позволявайки ясни диалози даже в доста шумна среда. Що се отнася до самостоятелната работа, Huawei FreeBuds Pro 3 могат да обезпечат 7 часа съвършено аудио с едно зареждане и до 30 часа, когато се употребяват с калъфа за зареждане.

Слушалките FreeBuds Pro 3 към този момент се продават при цена 1 199 юана или към $164. В Европа можем да ги чакаме след към един месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР