Изглежда, че фолкдивата Галена се готви за втора победа като

...
Изглежда, че фолкдивата Галена се готви за втора победа като
Коментари Харесай

Кой ще грабне победата в „Гласът на България“?


Изглежда, че фолкдивата Галена се готви за втора победа като треньор в „ Гласът на България “ от общо две участия в шоуто досега.

 

След Петя Панева, която завоюва наградата предходната година като част от тима на фолк звездата, в този момент на ход е ромката Соня Михайлова, която на собствен ред я избра за треньор. 24-годишното момиче от с. Брежани впечатли феновете и журито още на кастингите на мрачно, когато изпя „ Излел е Дельо бунтовник “. Оттогава натрупа от ден на ден почитатели.

 

Тя впечатлява освен с глас, а и с темперамент – става майка още преди 4 години, само че намира сили да съчетава учението в университета с развъждането на детето. В гимназията тя е учила национално пеене като в същото време е работила като певица по заведенията, с цел да може да подкрепя фамилния бюджет.

 

Преди години в изявление споделя, че попфолк жанрът я отблъсква с облеклото на изпълнителките, което дефинира като прекомерно разголено. Цялата й биография досега може да послужи като образец за останалите девойки от ромски генезис. Това е и една от аргументите, че точно Соня ще получи голяма поддръжка на финала в неделя.

 

Зрителите всеобщо споделят възхищението си от нея – освен харесват гласа й, а и скромното й държание. Масовото мнение гласи, че точно тя е най-талантливата в шоуто този сезон. Единствената, доближаваща се до утвърждението, което Соня Михайлова получава е 18-гтодишната Жаклин Таракчи от тима на Дара. Тя е най-силната й съперничка за успеха.

 

Макар Жаклин да прави същински възторг сега в „ Гласът на България “ споделя, че желае да учи логика на психиката, а не музика. Надява се, че някой ден ще основава изкуство, което ще лекува душите на хората.

 

Двете дами са следвани компактно от Калоян Николов, който всички оповестиха за българския Джейсън Момоа. Той е от тима на Любо Киров. Той се явява за повторно в шоуто, само че предходния път тогавашната му треньорка Михаела Филева го отряза на крачка от огромните концерти.

 

Другите трима, които също имат шансове да са финалисти, в случай че съумеят да подберат верните песни, са Александър Петров от тима на Галена, Десислава Латинова от тима на Иван Лечев и Виктор Стамболов от тима на Любо Киров. Дни преди финала обаче Соня, Жаклин и Калоян наподобяват с надалеч по-добри благоприятни условия за победа.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР