Изглежда, че Биткойн (BTC) е достигнал временен връх около границата

...
Изглежда, че Биткойн (BTC) е достигнал временен връх около границата
Коментари Харесай

Биткойн: Крипто китовете започват да прибират печалби – какво означава това?

Изглежда, че Биткойн (BTC) е достигнал краткотраен връх към границата от $44,000, като индикациите от интензивността на китовете във веригата сочат към евентуално разпространяване.

Telegram бот, който следи за китови транзакции непрекъснато алармира за обилни притоци на Биткойн в централизираните тържища. Тези сигнали, в началото докладвани от Onchain Edge посредством CryptoQuant на 22 декември, допускат местен пик на BTC.

По-конкретно, три предизвестия на 11, 20 и 22 декември акцентират внезапно повишаване на междинния приток на Биткойн във всички тържища, като всякога надвишава 15 BTC .

Регистрираните междинни стойности бяха надлежно 26.96 BTC, 15.56 BTC и 18.15 BTC. Анализът на Onchain Edge илюстрира също по този начин по какъв начин всеки скок на притока на Биткойн на тържищата съответствува с растеж на цените. Интересно е, че се обрисува модел, при който след тези скокове нормално се образува местен връх в диапазона от $44,000.

Бъдещото развиване обаче ще дефинира дали тази наклонност клони към бича или меча територия.

Забележително е, че понастоящем Биткойн демонстрира постоянна инерция по показателя на относителната мощ (RSI), което допуска капацитет за повишаване на BTC макар прибирането на облаги и разпределението от китовете, до момента в който търсенето остава мощно.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР