Изглежда, че Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще имат неприятен

...
Изглежда, че Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще имат неприятен
Коментари Харесай

Любим филм от 80-те се завръща

Изглежда, че Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще имат противен бракоразвод. Двете английски звезди подписаха присъединяване в The Roses ( " Семейство Роуз " ), нов прочит на черната комедия от 1989 година The War of the Roses ( " Войната на Семейство Роуз " ), в която вземат участие Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър.

Джей Роуч, комедиен режисьор, който гладко се насочи към драма с филми като Recount и Bombshell, управлява лентата, написа The Hollywood Reporter. Тони Макнамара, който си донесе номинация за " Оскар " с написването на всепризнатия " Клети създания ", е създател на сюжета, основан на романа на Уорън Адлер от 1981 година

Оригиналният филм, режисиран от Дани Де Вито споделя за фамилна двойка - Оливър и Барбара Роуз, които видимо живеят съвършения живот в съвършено остаряло имение. Когато брачната половинка осъзнава, че към този момент не обича брачна половинка си и в действителност горчиво го ненавижда, процедурата по техния бракоразвод бързо се задвижва. Тя стартира свирепо и оттова единствено ескалира, до момента в който взаимни унижения, бойкот и принуждение превземат и двете страни.

Къмбърбач, който завоюва номинация за " Оскар " за осъществяването си в The Imitation Game ( " Игра на кодове " ) от 2014 година, неотдавна беше забелязан в акомодацията на Роалд Дал от Уес Андерсън The Wonderful Story of Henry Sugar.

Колман, който завоюва " Оскар " за " Фаворитката " на Йоргос Лантимос, за последно се появи на огромния екран в " Уонка ". Следва да я гледаме в тандем с обичаното на всички мече в " Падингтън в Перу ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР