Изглежда, че Amazon е достигнала къса прототипна фаза на разработване“

...
Изглежда, че Amazon е достигнала къса прототипна фаза на разработване“
Коментари Харесай

Домашният робот Vesta на Amazon е в късна фаза на разработване

Изглежда, че Amazon е достигнала „ къса прототипна фаза на създаване “ в процеса на основаване на своя домакински робот с кодово име Vesta, както излиза наяве от нов отчет от известния портал Insider. Устройството е в развой на разработка от към четири години и в този момент над него работят над 800 чиновници, се споделя в обявата. Ако роботът започва, това ще бъде един от най-големите и амбициозни нови артикули на Amazon, нареждайки се паралелно до продуктите от сериите Echo, Kindle и Fire Phone.

Всъщност сравнението с Fire Phone, несполучливият план на Amazon за показване на лична линия смарт телефони, може би не е най-удачното съгласно критериите на множеството хора за сполучлив артикул. „ Хората са доста скептични – тормозим се, че и тази разработка може да последва ориста на Fire Phone “, споделя един от шестте анонимни източника, представени от Insider като „ директно забъркани в плана “.

Както при всяко авансово известно устройство от този мащаб, има обилие от въпроси без отговор и несигурни детайлности. Основната причина обаче е, че Vesta ще съставлява интеграция на Amazon Echo на колела – гласово задействан помощник, който може да ръководи дома ви, да дава отговор на вашите команди и да си взаимодейства с други интелигентни домашни устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР