Изглежда Антъни Джошуа няма да прояви милост към Джърмейн Франклин,

...
Изглежда Антъни Джошуа няма да прояви милост към Джърмейн Франклин,
Коментари Харесай

Джошуа обеща кръв

Изглежда Антъни Джошуа няма да прояви благосклонност към Джърмейн Франклин, когато се сблъскат в събота вечер. Двамата се изправиха очи в очи на конференцията през днешния ден и американецът направи прогноза за нокаут. „ По-подготвен съм, по-добре съм във форма и съм подготвен да пусна фойерверките “, сподели Франклин.

Джошуа отхвърли отговори с нелепости, а вместо това просто насочи злокобно предизвестие към съперника си. „ Това е най-лошият миг да се биеш с мен “, сподели Джошуа. „ Колкото повече приказва, толкоз по-голям гроб копае за себе си. Но това е, каквото е, нали? „ Мога да кажа доста неща за него, само че почитам противника си. Не е моя работа да приказвам. За мен е значимо да си свърша работата в събота и това е в действителност това, върху което съм фокусиран. Мисля, че ще забележим кръв “.

Това е борба, която би трябвало да завоюва, тъй като Джошуа загуби три от последните си пет борби. Ако излезе победител в събота вечер в O2 Arena в Лондон, неговият промоутър Еди Хърн е изложил съвършен проект за него до края на годината.

Планът е да стартира с реванш против остарелия противник Дилиън Уайт и по-късно той ще продължи, като се бие с Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър преди края на годината.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР