Изглежда актьорът Филип Буков най-после е събрал смелост да мине

...
Изглежда актьорът Филип Буков най-после е събрал смелост да мине
Коментари Харесай

Филип Буков подари на приятелката си пръстен с диамант за 10 бона

Изглежда артистът Филип Буков най-сетне е събрал храброст да мине под венчило. Свидетелство за това е забавната фотография, която разгласява в обществената мрежа, намекваща, че се е сгодил с приятелката си Ива.

 

На фрагмента ръцете им са преплетени, а на безименния й пръст свети пръстен с елмаз, който най-вероятно е годежен. Стойността на бижуто е забележителна – 10 000 лева

 

Само преди две седмици артистът, който е фен на рисковите преживявания се преби за следващ път – счупи си носа при случай с кайт сърф на Южното Черноморие. Очевидно честите произшествия са предиздвикали звездата от сериала „ Татковци “ да се замисли за значимите неща от живота. Предвид обстоятелството, че скоро ще чукне трийсетака, от известно време насам е почнал да си задава екзистенциални въпроси.

 

След като си дал сметка, че е разкрил подобаващата жена в лицето на приятелката му Ива, решил, че няма накъде да отсрочва повече. Предстои да разберем дали в действителност се задава женитба или ще останат единствено на равнище „ сгодени “.

 

Това, което се знае за Ива е, че е последна година студентка в Софийския университет и желае да става пиар. С Филип са дружно от съвсем година, а той не крие, че е бясно влюбен в нея. наскоро се осмели да я покаже за пръв път, публикувайки в обществената фотография мрежа, на която се натискат на плажа.

Инфо: Уикенд

Тагове: Филип Буков актьор годеж Ива сгодени
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР