Изглаждане на назолабиалните бръчки ще постигнете сами в домашни условия.

...
Изглаждане на назолабиалните бръчки ще постигнете сами в домашни условия.
Коментари Харесай

Маска с дафинови листа при назолабиални бръчки

Изглаждане на назолабиалните бръчки ще постигнете сами в домашни условия. Начините, които предлагаме са лесни и налични.

Всеки човек ги има от раждането си. Те са изключително забележими, когато се усмихваме. С годините тези линии стават по-дълбоки и по-видими, даже когато лицето е изцяло отпуснато. Въпреки че, тези бръчки са знак за чести усмивки, доста дами желаят да се отърват от тях.

Разбира се, можете да се обърнете към експерт. Днес има голям брой процедури, от които да избирате. Не всеки обаче може да си ги разреши. А следствията от евтините инжекции постоянно са плачевни. Не бързайте да се разстройвате, има и различен метод – сами да изгладите бръчките.

Представяме ви най-ефективните способи за изглаждане на назолабиалните бръчки в домашни условия. Разбира се, макар че средствата са евтини, ще ви би трябвало повече време и самообладание.

Гимнастика за лице

Този набор от извършения е изобретен от немския еластичен хирург Райнхолд Бенц. Само 10-15 минути дневно са задоволителни, с цел да запазите младостта си за по-дълго. Този комплекс е ориентиран към зоната към устните.

Отворете устата си, като че ли казвате „ во “. Върнете устните в първичното им състояние, след което повторете още 10 до 15 пъти.

Застанете пред огледалото и започнете да изброявате гласните. Опитайте се да го извършите допустимо най-изразително.

Отворете необятно устата си, покрийте зъбите си с устните. Стегнете устните си, задръжте за няколко секунди и отпуснете.

След като захапете устните си, започнете да се усмихвате колкото е допустимо по-широко за 10 секунди. Отпуснете мускулите. Повторете 20 пъти.

Вдишайте през устата и надуйте бузите си. Задръжте за 10 секунди, след което постепенно издишайте. След това започнете да премествате въздуха от едната страна на бузата към другата. Направете 10-15 повторения.

Гимнастиката за лице би трябвало да се прави всекидневно. Скоро ще забележите по какъв начин бръчките се заглаждат. Колкото по-рано започнете, толкоз по-добър ще бъде резултатът. Не спирайте да упражнявате даже след постигане на задачата.

Маска срещу назолабиални бръчки

Правете я три пъти седмично, с цел да позволите на кожата си да си почине.

Сложете 15 дафинови листа в тенджера и ги залейте с 30 мл гореща вода. Поставете на слаб огън и варете за 3-5 минути. Прецедете и оставете да изстине изцяло.

В обособена купа разбийте 3 белтъка, прибавете по 1 с. л. зехтин и запарка, прибавете 10 г прегоряла стипца и разбъркайте добре. Потопете парче марля и нанесете върху зоните, които ви тормозят. Фиксирайте маската с превръзка. Отстранете след 40-50 минути.

Ледена вода

Ще ви трябват вафлена забрадка и чаша ледена вода. Навлажнете ъгъла на кърпата с вода и избършете лицето си. Уверете се, че кърпата е постоянно студена. Всяка гънка би трябвало да се избърше най-малко 50 пъти.

Вижте още: Отслабване с чай от магданоз

Има по-лесен метод. Увийте кубчето лед в мека забрадка и минете по гънките за 15 до 20 секунди всяка. Най-добре е да вършиме това в легнало състояние, когато мускулите на лицето са изцяло отпуснати.

За най-благоприятен резултат използвайте всички способи дружно. В същото време не забравяйте за главната грижа за кожата. Обърнете повече внимание на лицето си и ще съумеете да надхитрите времето.

Бъдете здрави и красиви!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР