Изгладнелият бос на елитния клуб Локо ПД Христо Крушарски -

...
Изгладнелият бос на елитния клуб Локо ПД Христо Крушарски -
Коментари Харесай

Босът на Локо ПД: 10 милиона поръчки, за да давам 2 на отбора! Бойко фандък не дава!

Изгладнелият необут на елитния клуб Локо ПД Христо Крушарски - Крюшо разкри без да желае в скандално СРС по какъв начин се устоя българският клубен футбол - от публични поръчки ( Верея, Гришата) или по- минорно като Ботев Пловдив - зареждане на учебни заведения! Кой от босовете каквото открадне или задели като облага от поръчки по общини и от държавния бюджет - хвърля за футбол. Ама тъй като "Бойко фандък не давал " и Крушарски към този момент изнемогвал и се оплаква на неизвестен събеседник в жанр "Батето ".

Самият Крюшо разкрива какви са комисионните за футбола съгласно неговия критерий - на 10 милиона поръчка от властта - 2 милиона за ритнитопковците. 20% би трябвало да е чистата кражба, с цел да остане и облага, пък и нещо за почитателите и скъпоплатените непознати звезди в родното комедийно футболно шоу.

По самопризнание на самият корабокрушенец и правоприемник на олигарха Марешки в Локото поръчките за Верея( Трейсгруп) и Гришата (Петрол, краден от КТБ и ЦСКА) се леят от държавното ведро крепко - единствено 120 милиона за фирменото отборче от Стара Загора! Явно записът има продължение на правилото на СРС сериала "Двете каки "... към този момент е ясно, че босът на градушките и Локото няма поръчки, само че пък го пазят зам-министри.

В закона за публичните поръчки на никое място не написа, че 20% от поръчките отиват под масата за футбол с качество "БГ ". Колко ли още секрети крият футболните босове -олигарси и техните настойници, трансформирали държавната трапеза в Хоремаг? Наздраве, господин Крушарски! Феновете на Локото са на ход. Най-вероятно някоя от техните фракции, недоволни от шоуто на Крюшо, е записала и пуснала в youtube скандалния запис.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР