Изфабрикуваният фалшификат "Барселонагейт" срещу бившия премиер Бойко Борисов окончателно е

...
Изфабрикуваният фалшификат "Барселонагейт" срещу бившия премиер Бойко Борисов окончателно е
Коментари Харесай

Испанската прокуратура прекрати резследването за “Къщата в Барселона”

Изфабрикуваният фалшификат "Барселонагейт " против някогашния министър председател Бойко Борисов дефинитивно е преустановен с акт на прокуратурата на Испания.

Това излиза наяве от документ, изпратен до медиите от Йордан Христов, брачен партньор на посочената от олигархични медии за близка на другарка на Борисов - Борислава Йовчева.

"На 6 юли тази година получих формален документ, с който ме уведомяват, че така нареченият случай "Барселонагейт " е дефинитивно преустановен и архивиран с разпореждане на прокуратурата на Испания и по особено на основния прокурор на Специализираната прокуратура на Испания господин Алехандро Лусон Кановас, считано от 31.05 и е влезнало в действие ", показва Христов.

"В хода на инспекцията по този случай в никакъв случай не са били повдигани обвинявания и не са предявявани финансови, данъчни или каквито и да било други законови искания от страна на испанските управляващи ", прецизира още той. "Нещо повече, част от медийно публикуваните имена, включително и на политици, даже не участват в инспекцията, което не попречи да "присъстват " в медийни и политически спекулации, в които беше забъркано и моето име в продължение на две години ", акцентира Христов.

"Отнасям се с голям почит и почитание към испанската правораздавателна система и прокуратура, които са едни от най-авторитетните в Европа и света и бих желал да заявявам, че във всички свои дейности постоянно съм се съобразявал с условията на законите и съм спазвал прецизно откритите правила ", акцентира брачният партньор на Йовчева. По думите му целия проблем е основан, тиражиран и поддържан въз основа на подмолни политически спекулации. "Логичният свършек на тази история обаче не може да ми върне разрушените нерви, унищожения персонален живот и тежките негативи върху положителното име и бизнеса ми. Затова ще потърся своите права против всички, които участваха в него ", споделя още Христов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР