Издирват още хора в неизвестностНай-малко 13 души загинаха в пожар

...
Издирват още хора в неизвестностНай-малко 13 души загинаха в пожар
Коментари Харесай

Поне 13 жертви взе пожар в нощен клуб в Испания

Издирват още хора в неопределеност
Най-малко 13 души починаха в пожар в нощен клуб в Мурсия, Югоизточна Испания, оповестиха службите за незабавна помощ, съобщи Ройтерс.

Междувременно спасители не престават да търсят хора, които са в неопределеност, а управляващите се притесняват, че броят на жертвите ще нарасне.

Огънят лумнал към 6,00 часа локално време (7,00 часа българско), когато в нощния клуб “Театър ” към момента имало много гости. Кадри, оповестени в акаунта на противопожарната работа на Мурсия в обществената мрежа “Х ”, демонстрират по какъв начин огнеборците пробват да овладеят пламъците в заведението. Вижда се, че огънят е унищожил част от покрива, който рухнал. Това в допълнение затруднява издирването на хора, а също и откриването на мястото, където е почнал пожарът. Причините за лумването му към момента не са ясни.

“Съкрушени сме ”, сподели кметът на Мурсия Хосе Балеста, който разгласи тридневен печал в града.

“Тръгнахме си най-вече една минута, преди да се включи пожарната тревога, след което светлините угаснаха и се разнесоха крясъци, че има пожар ”, описа пред Ройтерс един от посетителите, който поискал анонимност. Той добави, че в неопределеност са петима души от едно семейство и още двама негови другари.

Според медиите в “Театър ” и в още два прилепени за него нощни клуба чествали няколко рождени дни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР