Издирват изчезнали майка и син. Елизабет Трифонова и детето ѝ

...
Издирват изчезнали майка и син. Елизабет Трифонова и детето ѝ
Коментари Харесай

Изчезнаха майка и син, пристигнали в България. Няма ги от месеци СНИМКА

Издирват изчезнали майка и наследник. Елизабет Трифонова и детето ѝ са в неопределеност от сутринта на 10-ти юли. Притеснителният сигнал се популяризира в обществената мрежа Фейсбук.

Трифонова и Кристиан пристигнали в България с рейс. Твърди се, че пред пасажер в транспортното средство дамата декларирала, че отива да живее в Стара Загора. Майката и детето слезли на автогара в София, а по-късно дирите им се губят. Няма връзка с Елизабет и по телефонния ѝ номер.

Граждани приканват всеки, който има инфомация за местонахождението им да заяви на 112.

Вижте цялата обява, споделена от Димитър Сребрев:

" Сутринта на 10-ти юли Елизабет Венциславова Трифонова и Кристиан Иванов Георгиев ( майка и син) влизат на територията на България чрез рейс.

Елизабет е споделила на пътуващ в рейса мъж, че отиват да живеят в Стара Загора. Били са без безусловно никакъв багаж. Слизат на интернационалната автогара в София.

От този миг нямаме никаква информация къде се намират и телефонът ѝ е изключен. Ако някой ги е забелязал на територията на България, умоляваме неотложно да се обади на телефон 112. Или да алармират най-близкото полицейско ръководство.Детето приказва единствено на испански, само че схваща българска тирада. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР