Издирваният за гонката в Бургас е задържан край хотелски комплекс

...
Издирваният за гонката в Бургас е задържан край хотелски комплекс
Коментари Харесай

Задържаха издирвания за гонката в Бургас

Издирваният за гонката в Бургас е арестуван край хотелски комплекс в Созопол. Отведен е в Районното ръководство в Созопол.

Припомняме, че късно нощес водач блъсна пет автомобила и рейс от градския превоз в Бургас след гонка с полицията.



В районното ръководство е получен сигнал за погрешно паркиран джип върху пешеходна пътека сред улиците " Христо Ботев " и " Македония ", пречещ на придвижването и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги, притежателят се качил в джипа и почнал да кара с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпоредби. По пътя си блъснал общо пет автомобила и рейс от градския превоз. При случая няма потърпевши жители.

Стигайки до пътен възел " Созопол ", джипът минал през лентата с шипове, сложена от полицейски екип и със спукани гуми траял да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки се в паркиран лек автомобил. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила.

Междувременно минути преди 20 часа е получено известие за различен случай в региона на същите две улици в Бургас, при който млад мъж с несъответстващо държание се опитал да издърпа мобилен телефон от момиче.

Текст и фотоси: Давид Сукнаров





Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР