Издирваният за двойно убийство Стоян Зайков-Чане от Костенец е бил

...
Издирваният за двойно убийство Стоян Зайков-Чане от Костенец е бил
Коментари Харесай

Ново разкритие: Убиецът от Костенец се е отскубнал с бягство от кърваво нападение край Горна Василица

Издирваният за двойно ликвидиране Стоян Зайков-Чане от Костенец е бил подгонен и ухапан от домашно куче, само че е съумял да избяга, написа trafficnews.bg. Екшънът се е разиграл край село Горна Василица в събота. Местен юноша, който работел в София, решил да разноски кучето си по здрач.

Изведнъж пред него се появил мъж, който отговарял на описанието на Зайков. Според описа на младежа пред негови другари той се опитал да подгони някогашния пандизчия, а кучето също хукнало след него. Песът съумял да настигне беглеца и даже да го захапе, само че мъжът съумял да се отскубне и да изчезне в близката гора. До момента от полицията нито отхвърлят, нито удостоверяват тази информация.

Както БЛИЦ заяви, че следите на Зайков са били надушени от полицейско куче в една вила край Долна Баня , където имало следи от щурм. Според притежателите на парцела някой се е къпал в банята и е взел хранителни артикули и три одеяла.

В още няколко вили също са видяни следи от непознато наличие, като в множеството е влизано през прозорците. Една пък е отворена с ключ, който бил прикрит в пристройка. Полицията подозира, че някогашният пандизчия Чане, търсен към този момент 19 дни за убийствата на някогашната му другарка Милена Шишкова и неговия комшия и братовчед Валентин Петров, е знаел къде стои ключът.

Вечерта в понеделник жена от Костенец също е подала сигнал, че е забелязала недоверчив мъж, който съгласно нея е бил търсеният Зайков.
"Явно той продължава да се крие някъде в региона на Костенец, който познава доста добре ", разясняват участници в следствието.

"Излизат от ден на ден следи от Стоян, нека скоро най-сетне го заловен ", надяват се пък в града, където се притесняват Чане да не извърши ново ликвидиране.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР