Издирваният за доизтърпяване на влязла в сила присъда Николай Тошев,

...
Издирваният за доизтърпяване на влязла в сила присъда Николай Тошев,
Коментари Харесай

Извънредно: Издирваният под дърво и камък ъндърграунд герой Николай-Чирпанския се предаде

Издирваният за доизтърпяване на влезнала в действие присъда Николай Тошев, прочут в локалния ъндърграунд на Варна с прякора Чирпанския, се съобщи в понеделник. Това заяви в. Монитор.

37-годишният мъж би трябвало да търпи 1 година и 25 дни отнемане от независимост по две присъди на Варненския областен съд, чиито санкции за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати са били групирани от съда. След като му оставали още 1 година и 25 дни, Тошев бил предварително освободен от пандиза. В периода на предварителното освобождение Чирпанския направил продължавано закононарушение, като участник в проведена незаконна група. За присъединяване си в нея с присъда на Специализирания углавен съд е бил наказан на 1 година дейно отнемане от независимост. Наказанието по тази присъда към този момент е изтърпяно. С определение на Специализирания углавен съд, обжалвано пред Апелативния профилиран углавен съд, е постановено Тошев да търпи неизтърпяната част по групираното общо наказване на Варненския областен съд.

Чирпанския обаче се укрил, до момента в който през вчерашния ден се предал самичък, прецизираха от Апелативната прокуратура във Варна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР