Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Ангел Христов - Геле,

...
Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Ангел Христов - Геле,
Коментари Харесай

Абсурд! Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Ангел Христов имал валидна лична карта

Издирваният с алена бюлетина от Интерпол Ангел Христов - Геле, известен като единия от Братя Галеви, освен е умрял в имението си в село Ресилово, само че е имал и изцяло годна персонална карта, оповестява „ Телеграф “. С този документ, съпроводен от смъртен акт, е било позволено погребението на Геле в Дупница.

Разбра се с кого е бил Ангел Христов преди да издъхне от инфаркт

Не е ясно по какъв начин Геле е имал персонална карта, защото той е в неопределеност от 2012 година и даже документът му да е бил възобновен същата година, то през 2023 години към този момент би следвало да е с изминал период.

Мястото му за безконечен покой е отредено досам стените на църквата „ Свети Никола “ в Дупница, защото търсеният предприемач приживе е бил един от огромните донори на храма. По непотвърдена информация Геле е умрял в дребните часове на 3 юни - Черешова задушница.

Последните му минути са били дружно с жена му Радмила. Буквално е умрял в ръцете й. По неофициална информация 54-годишният Христов е страдал от белодробна емболия и е умрял от инфаркт.

Планирано
Радмила се е обадила на непосредствен на фамилията, който работи в полицията в Дупница. След това от полицията са извикали трупна кола за спешна помощ от ЦСМП-Кюстендил.

„ При нас нямаме записана кола за спешна помощ вечерта, никой не ни е известявал “, обясниха от ФСМП-Сапарева баня, в чийто регион попада село Ресилово. Мистерията се заплита още повече, защото се оказа, че чиновник на община Дупница е издал смъртен акт в 8 часа сутринта на 4 юни. На базата на този смъртен акт, съпроводен с персонална карта на Ангел Христов, тялото му е било взето от локална погребална организация.

Погребението е планувано да бъде скрито. Предвидено е опело от 13.30 часа в църквата „ Свети Великомъченик Георги Победоносец “ в центъра на Дупница, което е трябвало да бъде отслужено персонално от наместника на Дупнишката духовна околия отец Георги Паликарски.

Той се слави като огромен другар на Братя Галеви, а самите те от години е известно, че са най-големите донори на тази черква. Причината да се чака до 13.30 часа за опелото беше, че в неделя църквата отбелязваше Петдесетница и отецът бе ангажиран със работа до 12 часа.

Той изясни, че е схванал за гибелта на Христов от фамилията му малко след 22:00 часа в събота, когато те са му се обадили, с цел да провеждат погребението. Определи покойника като „ добър човек “ и означи, че не знае къде е бил, само че постоянно му изпращал поздрави.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР