Издирваният с червена бюлетина на Интерпол Мартин Георгиев-Джито се е

...
Издирваният с червена бюлетина на Интерпол Мартин Георгиев-Джито се е
Коментари Харесай

Издирван с червена бюлетина на Интерпол се предаде в ГДБОП

Издирваният с алена бюлетина на Интерпол Мартин Георгиев-Джито се е предал в ГДБОП. Това е станало на 7 юни в наличието на юрист. Днес спецпрокуратурата изиска непрекъснат арест за Георгиев, който през 2015 година е упрекнат за присъединяване в незаконна група за поръчкови убийства, палежи и опиати. По време на съвещанието породи въпросът - по какъв начин е търсен обвиненият и дали в действителност от самото начало си е бил вкъщи, както твърди юристът му. По думите на съдията, през трите години търсене - няма нито една призовка изпратена на обвинения, оповестява Българска национална телевизия.

Снимката на Мартин Георгиев-Джито към момента е на уеб страницата на Интерпол за търсени лица. По думите на арбитър Иванова, за три години няма нито една призовка, изпратена до подсъдимия. Адвокатът му твърди, че Мартин не се укривал, просто никой не го е търсил.

Иво Найденов, юрист: По всяка възможност си е бил у дома. Според вас дали е издирван, откакто се яви с мен в постройката на ГДБОП.
Мартин Георгиев е упрекнат, че е водач на незаконна група, дружно с майка си Мила Георгиева и други членове на фамилията му. Има и европейска заповед за арест, само че тя не е прикачена в материалите по делото. 

Детелина Йотова, прокурор: По всяка възможност е в материалите по досъдебно произвеждане, прокурорска кореспонденция номер 1 от 2015-та, това е предходното дело по което е било обвинено лицето, откакто разделихме материалите, че то не е издирено има нов номер и ще я използван и по това дело.
В началото на съвещанието, юристът на Джито показа здравна експертиза за здравословни проблеми на клиента си и изиска домакински арест, само че профилираният съд реши да му наложи най-тежката мярка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР