Издирваният Росен Ангелов може вече да е напуснал България, обяви

...
Издирваният Росен Ангелов може вече да е напуснал България, обяви
Коментари Харесай

Версия: Убиецът от Нови Искър може вече да е извън България

Издирваният Росен Ангелов може към този момент да е напуснал България, разгласи Николай Радулов, някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според специалиста досегашните дейности демонстрират, че проверяващите не са доста наясно къде да търсят обвинения за жестокото ликвидиране на шестчленното семейство в Нови Искър.

" От закононарушението мина към този момент една седмица. Много е допустимо при този комплициран метод при търсенето индивидът към този момент да е минал през зелена граница по посока Сърбия или Македония ", разгласи Радулов. " Едно гонене на бягащ нарушител зависи от това до каква степен са наясно със следите, които оставя, оставя ли въобще следи, и от наличния запас. Ресурсът не е толкоз огромен, колкото хората си показват. Трябва да ви кажа, че това лице към този момент, без значение от всичко, което се приказва, е единствено обвинен. Така че може да има и други версии, които не са отработени. Всички са хвърлени по тази версия и може да се окаже, че това лице, без значение, че явно е нарушител, може да е бил в миналото в къщата, заради което са останали ДНК-следи, само че може да не е той причинителят ", уточни специалистът

По-рано стана ясно, че полицията е евакуирала блок в столичния квартал Дружба, където преди години бил живял Росев Ангелов. Има индикации, че търсеният за шесторното ликвидиране е бил в Чуждестранния легион, заяви пък в изявление за bTV военният министър Красимир Каракачанов.

Според Николай Радулов има оперативни способи за попречване на закононарушения като това в Нови Искър. За задачата обаче би трябвало Министерство на вътрешните работи да възвърне мрежата си от информатори и секретни сътрудници. Така оперативните служащи ще получават навреме данни за държанието на подозрителни лица, за хора, които купуват прекомерно доста оръжие или не се държат съответно. " За страдание този развой ще отнеме доста време, може би към 20 години ", добави Радулов. 

Actualno.com

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР