Издирваният под дърво и камък наркобос Димитър Желязков-Очите е забелязан

...
Издирваният под дърво и камък наркобос Димитър Желязков-Очите е забелязан
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Властите засекли Очите в Солун, чакали го сам да се предаде?

Издирваният къде ли не наркобос Димитър Желязков-Очите е видян в петзвезден хотел в Солун. Местните управляващи са го прихванали по повеля на нашето Министерство на вътрешните работи още при започване на седмицата. Това научи Фрог нюз от проверяващи.

Те споделиха, че ще изчакат още няколко часа Очите да се съобщи самичък. Ако това не се случи, ще употребяват опциите на интернационалното полицейско съдействие, с цел да го арестуват и екстрадират за България. „ Ако се стигне до този вид, ситуацията му ще се утежни, защото ще се смята, че съзнателно се укрива от органите. Щом се криеш, значи има за какво “, разясниха ченгета, ангажирани с разкриването на незаконната тайфа на Очите.

Те са безапелационни, че е въпрос на време Желязков да бъде арестуван, откакто към този момент се следи придвижването му. Предполага се, че той самичък е избрал да отседне в Солун, с цел да може от близко да следи какво се случва по време на акцията в Бургас и последващите дейности на проверяващите органи.

Вчера при огромна спецакция бяха арестувани 20 души от групата на Очите. Според прокуратурата по Южното Черноморие тя е принуждавала целият бизнес да си заплаща „ такса успокоение “. В случай че някой откаже, следвала наказателна акция-заплахи, побои, палежи. Според пострадали, през последните месеци рекетът станал жесток.

Министерство на вътрешните работи търси и общински консултант от Несебър, обвързван с групата на Очите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР