Издирваният от Интерпол Антон Станоев, известен като Средната Бирма, се

...
Издирваният от Интерпол Антон Станоев, известен като Средната Бирма, се
Коментари Харесай

Антон Станоев - Средната Бирма се предаде в спецпрокуратурата

Издирваният от Интерпол Антон Станоев, прочут като Средната Бирма, се е предал в Специализираната прокуратура с юрист. Днес съдът му е наложил и непрекъснат арест, предава "24 часа ".
Той бе упрекнат задочно за присъединяване в незаконна група за произвеждане на незаконни цигари.Според прокуратурата с изключение на Антон в бандата попадат татко му Евлоги Станоев-Голямата Бирма, брат му Георги и други шестима. Обвинението гласи, че Бирмите стоят зад 4 заводи за противозаконни цигари - в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и с. Ясен (Плевенско). По груби сметки на следствието месечният оборот от фабриките бил към 10 млн. лева На 24 август, когато се организира първата акция, проверяващите иззеха 42 тона тютюн и над 50 хиляди кутии цигари.
Снимката на Антон Станоев беше оповестена преди няколко дни в обществения уебсайт на Интерпол. Това не значи, че до момента той не е бил търсен с алена бюлетина, обясниха специалисти. И подчертаха, че фотосите на всички търсени са забележими на служебния уебсайт на интернационалната организация, а когато се реши, че търсените са свръхопасни, чак тогава фотосите им се появяват на обществения уебсайт на Интерпол.
Все още продължава издирването на Евлоги Станоев-баща и на сина му Георги-Малката Бирма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР