Издирваният 26-годишен мъж е извършителят на убийството в квартал Надежда“.

...
Издирваният 26-годишен мъж е извършителят на убийството в квартал Надежда“.
Коментари Харесай

Прокуратурата излезе с още подробности за жестокото убийство в София

Издирваният 26-годишен мъж е причинителят на убийството в квартал „ Надежда “. Това сподели ръководителят на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова на брифинг във връзка убийството в столичния квартал, съобщи организация „ Фокус “. „ Убитата жена е 23-годишната другарка на причинителя, с която е живеел на фамилни начала. Двамата са имали дете на 1 година. Миналата седмица е честван рожденият ден на детето. Младото семейство е живеело от година и половина в жилището, в което е открита убитата жена. От към седмица причинителят не живее в жилището. След скандал сред него и убитата в събота и неделя, бащата на убитата е преспивал в дома, притеснявайки се от дейности на причинителя на тежкото закононарушение “, изясни Русинова.

Тя уточни, че през вчерашния ден в 17:20 часа майката на убитата е посетила жилището, тъй като не е имала връзка с нея по телефона. „ След като не е могла да влезе, е извикала ключар и е намерила умрялата млада жена с две прострелни рани. Детето не е било в жилището. Около 18:30 часа е подаден сигнал в полицията и е почнало издирването на причинителя на действието и детето. Установено е мястото, към което се е движил той. Оказано е подпомагане от неговия татко и от водач на такси, който го е превозил до мястото, на което в следствие той е открит. Установен е часът, в който той идва в жилището, и след няколко минути той излиза от там тичайки и с дете на ръце. Открит е в тъмна околност, зад шубраци и в една порутена постройка, която не се е виждала. Детето е простреляно в дясното око. Когато са открити, причинителят е бил жив, детето също е имало признаци на живот. Бащата е без заплаха за живота, настанен е в болничното заведение с прострелна рана в главата – само че по-скоро единствено одраскване, няма патрон в главата. Досъдебното произвеждане е докладвано на наблюдаващ прокурор и ще бъдат подхванати съответните дейности за привличането на причинителя в качеството му на обвинен и ще бъде взета най-тежката мярка “, изясни още Русинова. 26-годишният мъж е подал сигнал за душевен тормоз от убитата 23-годишна жена, разяснява и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов.

Бяха тествани всички вероятни адреси, имаше огромна акция на територията на цялата столица. Получихме сигнал от таксиметров лидер, който съобщи, че към 19:00 ч. въпросното лице, за което бяхме популяризирали фотография в медиите, го е качил. Той е бил застрашен от причинителя. В непосредственост до бензиностанция го е принудил да спре и дружно с детето е влезнал в шубраци в тъмна околност. По време на диалога очевидецът твърди, че детето от самото начало е плакало “, сподели още ст. комисар Иванов. Той изясни, че очевидецът е споделил, че мъжът му е споделил, че има желание да се самоубие, само че е декларирал, че детето би трябвало да живее. „ На мястото бяха осъществени огледи в тъмната част на денонощието. Колегите чуват изстрели и ги откриват. Убийството на детето и опита за самоубийство са станали към 23:30 ч. “, уточни Иванов и разяснява, че е открито оръжието на закононарушението. „ До момента има един сигнал от мъжа, че дамата му нанася душевен тормоз предходната седмица. Имали са някакви проблеми в фамилията, само че нищо съществено. Преди година също са се разделяли “, изясни ст. комисар Иванов. По думите му все още няма данни за психическото положение на мъжа. Той ще бъде разпитан, когато здравословното му положение разрешава. „ Името на мъжа е Викторио Александров. Взета му е кръвна проба, само че експертизата към момента не е подготвена “, изясни комисар Ивайло Иванов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР