Издирваният 26-годишен мъж е извършителят на убийството в квартал „Надежда“.

...
Издирваният 26-годишен мъж е извършителят на убийството в квартал „Надежда“.
Коментари Харесай

Прокуратурата излезе с още подробности за жестокото убийство в София

Издирваният 26-годишен мъж е причинителят на убийството в квартал „ Надежда “. Това сподели ръководителят на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова на брифинг във връзка убийството в столичния квартал, съобщи организация „ Фокус “.
„ Убитата жена е 23-годишната другарка на причинителя, с която е живеел на фамилни начала. Двамата са имали дете на 1 година. Миналата седмица е честван рожденият ден на детето. Младото семейство е живеело от година и половина в жилището, в което е открита убитата жена. От към седмица причинителят не живее в жилището. След скандал сред него и убитата в събота и неделя, бащата на убитата е преспивал в дома, притеснявайки се от дейности на причинителя на тежкото закононарушение “, изясни Русинова.
Тя уточни, че през вчерашния ден в 17:20 часа майката на убитата е посетила жилището, тъй като не е имала връзка с нея по телефона. „ След като не е могла да влезе, е извикала ключар и е намерила умрялата млада жена с две прострелни рани. Детето не е било в жилището. Около 18:30 часа е подаден сигнал в полицията и е почнало издирването на причинителя на действието и детето. Установено е мястото, към което се е движил той. Оказано е подпомагане от неговия татко и от водач на такси, който го е превозил до мястото, на което в следствие той е открит.
Установен е часът, в който той идва в жилището, и след няколко минути той излиза от там тичайки и с дете на ръце. Открит е в тъмна околност, зад шубраци и в една порутена постройка, която не се е виждала. Детето е простреляно в дясното око. Когато са открити, причинителят е бил жив, детето също е имало признаци на живот. Бащата е без заплаха за живота, настанен е в болничното заведение с прострелна рана в главата – само че по-скоро единствено одраскване, няма патрон в главата. Досъдебното произвеждане е докладвано на наблюдаващ прокурор и ще бъдат подхванати съответните дейности за привличането на причинителя в качеството му на обвинен и ще бъде взета най-тежката мярка “, изясни още Русинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР