Издирването на малко дете, паднало в река, навлезе в петия

...
Издирването на малко дете, паднало в река, навлезе в петия
Коментари Харесай

Издирването на Leicester River Soar навлезе в пети ден за изчезналото „нахално“ двегодишно Xielo Maruziva

Издирването на малко дете, паднало в река, навлезе в петия си ден – защото фамилията му отдаде респект на своя „ нагъл “ ' наследник.

Двугодишният Xielo Maruziva се разхождал със фамилията си по пешеходна пътека в региона на Aylestone в Лестър в неделя, когато паднал в река Соар. Бащата на момчето беше откаран по неотложност в болница, откакто скочи, с цел да се опита да го избави.

През часовете и дните по-късно последва голямо търсене с присъединяване на полицейски кучета, хеликоптери, дронове, лодки и водолазни екипи от целия свят Англия. Но напъните бяха възпрепятствани от неприятните метеорологични условия през вчерашния ден, като в четвъртък се чака още неприятно време. Жълтото метеорологично предизвестие за дъжд е в действие за региона от 5 сутринта до 17 часа през днешния ден.

Местните поданици, живеещи покрай естествения резерват Aylestone Meadows, споделиха, че първичното търсене може да е било повлияно от кална вода в река Соар, която е по-висока от нормално през последните месеци. Един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР