Издирването на изчезналият 73-годишен Асен Анджеров от Златоград продължава в

...
Издирването на изчезналият 73-годишен Асен Анджеров от Златоград продължава в
Коментари Харесай

Търсят изчезналия Асен в изоставени къщи и сеновали в съседни на Златоград села

Издирването на изчезналият 73-годишен Асен Анджеров от Златоград продължава в изоставени къщи и сеновали в обитаеми места към родопския град, от където на 10 ноември изчезна безследно. Възрастният мъж тръгнал към вилата си в близка околност до Златоград и оттогава е в неопределеност.

" Моля, хората от прилежащите села Старцево, Долен, Аламовци, Ерма река, Пресека, Цацаровци, Фабрика, Бенковски, Дрангово и други да се огледат в изоставени къщи, самотни хора, обори и сеновал. Имаме вяра,че може би е приютен в някое прилежащо село ", приканва в обществените мрежи дъщерята на Асен - Елза.

Тя моли всеки с опция да се включи в издирването на татко й.

За страдание, сигналът подаден от три деца от село Долен не съумя да докара до позитивна развръзка.

Уведомени са всички кметове на прилежащи села на Златоград за издирването на мъжа, разполагат с негова фотография. Периметъра на издирването му се уголемява, разясниха от полицията в Смолян.

През миналите повече от две седмици от изгубването на мъжа са проведени голям брой издирвателни акции, огледи с дрон и обиколки със следови кучета, само че за жалост напъните на служителите на реда, доброволците и роднините на този етеп не дават резултат.

При напускането на дома си Асен Анджеров е бил облечен в черен анцунг и сива шапка. Той страда от алцхаймер и е с деменция. Възрастният мъж е с прошарена коса и околните му умолява всеки, който има информация или забележи човек с сходно изложение да подаде сигнал на 112 или в най-близкото поделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР