Издирването на хеликоптера Ми-2, извършил твърдо кацане в Удмуртия, все

...
Издирването на хеликоптера Ми-2, извършил твърдо кацане в Удмуртия, все
Коментари Харесай

Хеликоптер се разби в Удмуртия

Издирването на хеликоптера Ми-2, направил твърдо кацане в Удмуртия, към момента не е дало резултат, сподели пред публицисти министър председателят на републиката Ярослав Семьонов, представен от ТАСС.

" Към момента издирването на хеликоптера и екипажа не дава резултат. В региона на мястото на случая са ситуирани издирвателен щаб и надзорен пункт. Включени са общо 107 души, 36 единици техника, 7 моторни шейни ", посочи Ярослав Семьонов.

Той означи, че в избавителните интервенции взе участие наземната група на Министерството на изключителните обстановки (МЧС) на Русия, употребяваща високопроходими коли.

От въздуха хеликоптерът търси МИ-8 с парашутиста група на Федералната организация за въздушен превоз и безпилотни самолетни системи на Министерството на изключителните обстановки.

В интервенцията вземат участие и елементи на службата за търсене и избавяне на Удмуртия, ведомствената противопожарна работа на Министерството на вътрешните работи, Руската армия, районното министерство на естествените запаси и Министерството на здравеопазването, локалните управляващи и доброволци.

Разследващите обясняват събитията към случая. По предварителна информация към 14:00 ч. московско време на 27 декември хеликоптерът Ми-2 извърши твърдо кацане край Ижевск.

Това става при интервенция по проучване от въздуха на петролопровод в района. Малко преди да изчезне връзката с хеликоптера водачът съобщил за изключителна обстановка на борда.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР