Издирваната за опит за убийство на собствената си сестра Юмиш

...
Издирваната за опит за убийство на собствената си сестра Юмиш
Коментари Харесай

Хванаха Юмиш, която намушка сестра си, бродела край селото си

Издирваната за опит за ликвидиране на личната си сестра Юмиш Мехмедова е открита преди обед през днешния ден. Бродела в региона на стражишкото с.Лозен, където живее фамилията, оповестиха от ОДМВР. Прокуратурата ще реши къде да бъде настанена. Юмиш е психологично болна и най-малко два пъти е лекувана в психиатрия.

В четвъртък младата жена заключила майка си в стопанска сграда и намушкала 13-годишната си сестра с нож в гърдите, корема и гърба. Пострадалото момиче е в интензивното поделение на регионалната болница във Велико Търново след тежка интервенция и с заплаха за живота. След кървавата драма извършителката бе в неопределеност. Избягала по жълти джапанки и последно я видели в региона на автогарата в с.Камен към 16 ч. на 27 януари, стана ясно от зов на полицията за подпомагане в издирването й.

Доброволци и служители на реда обхождаха землищата на Лозен и прилежащите села, с цел да търсят Юмиш след осъщественото от нея тежко престъпно закононарушение. Жители на селото описаха, че в акцията са включени и следови кучета. Тя от години страда от параноидна шизофрения и е затваряна в психиатрията в Церова кория. Често напускала дома си, скитала се в продължение на 3-4 дни и по-късно се прибирала. Какво е отключило експанзията по отношение на дребната й сестра, не е ясно. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР