Издирваната 15-годишна девойка, която вдигна на крак полицията в София,

...
Издирваната 15-годишна девойка, която вдигна на крак полицията в София,
Коментари Харесай

Издирваната Велислава: Спрете с малоумните сторита за мен, жива съм!

Издирваната 15-годишна госпожица, която подвигна на крайник полицията в София, е дейна в Instagram. Велислава Костадинова даже е качила стори в обществената мрежа преди 18 часа, с което упорства да престанат драмите към нея, предаде  GlasNews.
Прочетете още
" Въпросното момиче качва сторита, мисля че е избягала по свое предпочитание. Активна е в Instagram.. За това се зачудих, когато видях, че я търсят ", разяснява учудено Мария Димитрова.



Велислава

Според консуматори нейният другар най-вероятно знае къде е тя, защото е с него. Те са показали и неговия Instagram профил.  Те молят органите на реда да вземат под внимание цялата тази информация.



Както съобщихме по-рано през днешния ден, момичето бе оповестено за търсене от нейната баба.

„ Здравейте другари! Пиша този пост със сълзи в очите. На фотографията е моята внучка Велислава Костадинова на 15 години! Изчезна на 13 април 2023г. От тогава нямаме връзка с нея, изключен й е телефона и никой не я е виждал! Облечена е в черен панталон, черна блуза и черно яке.

Моля всеки който я види или има някаква информация за нея да се свърже с мен на посочения телефон: 0884333259 или на майка й Анелия Василева: 0889030944, “ написа Оля Симеонова.

Жената уточни, че момичето най-вероятно е в София. За последно е забелязана в квартал " Надежда ". В неопределеност е от 13 април. Подаден е сигнал до полицията.

Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР