Издирван сирийски гражданин с отказан статут на бежанец е задържан

...
Издирван сирийски гражданин с отказан статут на бежанец е задържан
Коментари Харесай

Издирван сириец с отказан статут на бежанец е задържан при специализирана акция на полицията в Хасково

Издирван сирийски жител с отхвърлен статут на емигрант е арестуван при профилирана акция на полицията в област Хасково, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Мъжът на 42 години е нарушил мярка за неотклонение " домакински арест ", като у него са открити и наркотични субстанции - 10 грама метамфетамин и два грама марихуана. За отклонението от мярката за процесуална насила е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на интервенцията са тествани 552 транспортни средства, 48 лица от престъпния контингент, 61 уязвими обекти, наркосборища, хотели и места, за които има данни, че са посещавани от лица, които нелегално са минали границата. Съставени са общо 102 санкции по Закона за придвижване по пътищата. 

Специализираната интервенция продължава и по време на идните празнични и почивни дни с акцент - инспекции на водачи на транспортни средства, ръководещи след приложимост на опиати и алкохол, допълват от полицията.

На изходите на Хасково през вчерашния ден бяха сложени краткотрайни контролни пунктове на чиновниците на реда, видя кореспондент на Българска телеграфна агенция. Предишната профилирана полицейска интервенция на територията на района бе на граничния пункт " Капитан Андреево " преди дни. Тя бе по линия на контрабандата, разпространяването на акцизни артикули през пункта и отбрана на интелектуалната благосъстоятелност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР