Издирван с Европейска заповед за арест беглец от затвора в

...
Издирван с Европейска заповед за арест беглец от затвора в
Коментари Харесай

Издирван от полицията влязъл в болница за операция и така бил хванат

Издирван с Европейска заповед за арест дезертьор от пандиза в Белене опитал да се подложи на незабавна сърдечна интервенция с подправена идентичност. Лекарите го оперирали, само че и се обадили в Министерство на вътрешните работи и той бил заловен.
Вчера към обяд в бургаска кардиохирургия за лекуване постъпил мъж, показал се за 62 годишния Симеон от гр. Мартен, обл. Русе, нуждаещ се от незабавна интервенция, осведоми пресцентърът на Столична дирекция на вътрешните работи - Бургас. Той обяснил, че е не запомнил персоналната си карта, само че бил пациент на болничното заведение преди време.

Мъжът бил квалифициран за интервенция като от здравната документи е открито, че преди две години му е подложен байпас. В хода на сърдечната интервенция лекарите не разкрили байпас и се обадили в полицията за възможна корист със идентичност.

Операцията завършила сполучливо, като здравословното положение на оперирания пациент е нормализирано. Полицейските чиновници открили, че пациентът не е 62 годишният Симеон, а брат му Георги, 56 годишен, разгласен за общодържавно търсене от август 2015 година, когато не се върнал след домакински отпуск в пандиза в Белене, където изтърпявал присъда за измами.

Вероятно употребявайки поразителната аналогия с брат си, Георги решил да се подложи на сърдечна интервенция в същата клиника, в която преди години помогнали на 62 годишния Симеон, разчитайки че разноските ще се начислят на здравноосигурения му родственик, се споделя в известието. След като Георги излязъл от анестезия и по преценка на лекарския екип здравето му не е било застрашено, той е отведен в бургаския затвор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР