Издирван от МВР затворник, който не се е прибрал след

...
Издирван от МВР затворник, който не се е прибрал след
Коментари Харесай

Затворник в отпуск стреля по зет си и запали дома на сестра си

Издирван от Министерство на вътрешните работи пандизчия, който не се е прибрал след отпуск по болест, е арестуван и върнат в килията. Преди това обаче е съумял да извърши нахлуване. Петър, прочут като Пепи Усмивката, е стрелял по шурей си и запалил къщата на сестра си, след което е арестуван от Столична дирекция на вътрешните работи.

През септември наказването му е било прекратено от прокуратурата поради болест. Не се върнал в период и е разгласен за търсене. Мъжът излежава присъда, само че е на по-лек режим. Затова има право да работи отвън пандиза.

Досега не бил правил проблеми, само че не се прибрал след почивката. Вместо това отишъл при шурей си през вчерашния ден. Стрелял по него с газов револвер, мъжът се отървал единствено с одраскана буза. След това рецидивистът запалил дивана в жилището на сестра си, написа 24 часа.

Пристигналите незабавно пожарникари изгасили пламъците и не се стигнало до разгръщане на пожара, а служителите на реда от Столична дирекция на вътрешните работи хванали пандизчията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР