Издирва се 23-годишен младеж, изчезнал преди два дни. По молба

...
Издирва се 23-годишен младеж, изчезнал преди два дни. По молба
Коментари Харесай

Пак издирват Ивелин от Смилян, който изчезна преди 3 години и се кри в гората

Издирва се 23-годишен юноша, липсващ преди два дни. По молба на околните му е разгласен за търсене Ивелин Велинов Узунов на 23 години, живущ в с.Смилян, общ.Смолян, заяви полицията в Смолян.

Младият мъж е напуснал дома си на 26 септември 2020 година към 9:00 часа. Последно е видян към 09:30 часа в центъра на селото. От тогава няма връзка с него и не се е прибирал.

Ивелин Узунов е на забележима възраст към 20-25 години, растеж към 182 см, очи кафяви, облечен е със сива буза, сини дънки и черни гуменки вид кецове. След приемане на сигнал от околните на момчето, са проведени издирвателни дейности, в които вземат участие към 10 чиновници на РУ-Смолян, полицейски следови кучета, чиновници на Търговско предприятие ДГС - Смилян, доброволци.

Умоляваме жителите, които имат информация за местонахождението на лицето да се обадят в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи или на тел.112, приканват от полицията.

Припомняме, че Ивелин изчезна ненадейно преди 3 години и бе търсен 10 дни. 20-годишният юноша тогава излязъл от родната си къща, като е споделил, че ще се разноски, оставайки мобилния си телефон. След като бе издирван от доброволци, служители на реда, горски и пожарникари, той бе открит от пожарникаря от Смолян Васил Вълчев, майка му Ана и сестра му Захарина, които го забелязали несъответстващ лежащ край пътя до водосъбирателна шахта до махала Доганово.

Тримата ходели да работят на градината на остарялата си къща, когато забелязали безпомощния млад мъж. Оказало се, че се е крил в сеното в плевня край смолянското село Пещера.

Бил необут, тъй като си хвърлил обувките и чорапите. Ивелин бил с хипотермия и измръзвания, с заплаха за живота, само че оцеля след лекуване в смолянската болница. Тогава полицията и доброволци и близки го издирваха по десетки сигнали, че е виждан от разнообразни села в района.

Единствения сигурен знак, че е жив тогава бе фотография, направена от фотокапан за мечки в село Турян. Ивелин бе търсен от самото начало от най-малко 50 души на ден.

Ивелин обяснил пред татко си Велин и чичо си Бисер, че се е изгубил в гората и карал дни наред единствено на вода от планинските ручеи. Младият мъж е израснал в София, където живял до март т.г. с майка си. Близките споделят, че изпаднал в меланхолия след гибелта на баба си през ноември 2017 година. В Смилян разказват момчето като непретенциозно,не пие, не пуши и не използва опиати и че фамилията му няма финансови проблеми.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР