Издирва се 19-годишен криминално проявен от с. Михайлово, избягал след

...
Издирва се 19-годишен криминално проявен от с. Михайлово, избягал след
Коментари Харесай

След полицейско преследване, 19-годишен катастрофира и се скри в слънчогледово поле

Издирва се 19-годишен престъпно проявен от с. Михайлово, избягал след полицейско гонене. Това оповестиха от ОДМВР-Враца.

Около 13.40 часа в с. Михайлово чиновници на РУ-Козлодуй, подават светлинно звуков сигнал на лек автомобил марка „ Форд Фиеста “, като автомобила е ръководен от неправоспособния и престъпно проявен К. Т. К. на 19 година от с. Михайлово.

При подадения сигнал лидерът форсира скоростта си на придвижване, като чиновниците на РУ-Козлодуй, подхващат следене. При последвалото такова лидера Колев при маневра десен завой губи надзор над ръководеното МПС, и катастрофира в шубраци в с. Михайлово. Водача напуща местопроизшествието, като се отдръпва през засадена слънчогледова равнища.

Извършена е информация в осведомителните масив на Министерство на вътрешните работи, от която излиза наяве, че поставените два броя регистрационни табели са издадени за друго МПС – л.а. марка „ Фиат Типо “,собственост на М. Г. С. от гр. Лом, а също по този начин и информация по номера на рамата на автомобила от която се открива, че автомобила не е регистриран по надлежния ред.

Извършен е оглед на местопрестъпление. В районно управление (на МВР) –Козлодуй е стартирано бързо произвеждане. Водача К. Т. К. е разгласен за локално търсене.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР