Издевателствата били невъобразимо брутални. Не можете да си представите какво

...
Издевателствата били невъобразимо брутални. Не можете да си представите какво
Коментари Харесай

Педофилска мрежа в Мюнстер: Извършвани са били невъобразими издевателства

Издевателствата били невъобразимо брутални. " Не можете да си визиите какво са изстрадали тези деца ", сподели основният проверяващ от полицията в Мюнстер във връзка разкрита педофилска мрежа. Какво се знае досега, вижте в

Полицията в Мюнстер разкри доста професионално прикрита педофилска мрежа и арестува 11 души от разнообразни провинции. Идентифицирани са три от децата, които са били жертва на полово принуждение – надлежно на 5, 10 и 12 години , като някои от тях са в роднински връзки със обвинените. Четирима от обвинените мъже са направили тежки полови издевателства над две момчета – надлежно на пет и на 10 години. Двама други обвинени са злоупотребявали полово най-малко с едно от въпросните две деца. Насилниците сами са заснемали част от действията си.

Изходна точка за следствията е един случай от 2018, когато незнайно лице предлага в интернет фрагменти с детска порнография. IP- адресът се оказва в Косфелд, в провинция Северен Рейн-Вестфалия. Разкритото до момента е единствено върхът на айсберга, считат криминалистите, работещи над случая. Те разполагат със фотоси и видеозаписи, а обвинените – с едно изключение – към този момент пазят безмълвие.

Главният обвинен е 27-годишен компютърен механик от Мюнстер. В една градинска колиба и в мазе в града следователите намират професионално техническо съоръжение за снимане на видео и големи количества кодирани данни, доста от които занапред следва да се разшифроват. За основния обвинен се счита, че е направил най-малко 15 незаконни действия в интервала сред ноември 2018-та и май 2020-та, които е снимал и популяризирал из педофилски кръгове в Даркнет.

В дома му е открит преносим компютър, на чийто корав диск са съхранени голям брой файлове със свидетелства за полови извращения. Медиите оповестяват, че през 2015 и 2016 Службата за протекция на децата в Мюнстер е контактувала със фамилията на 27-годишния мъж от Мюнстер. Тогава било открито, че е правил полови похищения против 5-годишния наследник на партньорката си и го е предложил за злоупотреби и на други мъже. По това време 27-годишният от Мюнстер е бил на два пъти условно наказан за запазване и разпространяване на фрагменти с детска порнография.

Другите обвинени, против които има заповед за арест, са 45-годишната майка на главния обвинен, която е по специалност възпитателка в детска градина. Има сведения, че тя е знаела за закононарушенията, осъществявани от сина ѝ. Арестувани са също петима мъже на възраст сред 30 и 43 години от разнообразни немски градове.

Жертвите

Досега се знае за три жертви – деца на 5, 10 и 12 години, като десетгодишното момче е наследник на партньорката на основния обвинен, а петгодишното – наследник на единия от останалите обвинени. Съществува съмнението, че основният обвинен е предоставял сина на партньорката си за полови похищения минимум на четирима от останалите обвинени.

Поне четирима от мъжете са взели участие в многочасови полови издевателства над 5- и 10-годишното момче, при което са и заснемали действията. Преди това децата са били упоявани, с цел да не усещат какви издевателства се правят над тях. Опасенията на следователите са, че след разкодирането на целия сниман материал ще бъдат открити и други жертви.

Местопрестъплението

Основно място на закононарушенията явно е била градинска колиба в Мюнстер, благосъстоятелност на майката на главния обвинен. Тя дала ключа на сина си, въпреки да е знаела какво счита да прави там.

Освен това следователите намерили в мазе в Мюнстер съвършено оборудвано сървърно помещение, като съхранените данни са били кодирани доста професионално. Заподозрените употребявали и мобилни телефони със специфична отбрана.

" Това не е всичко "

Вътрешният министър на провинция Северен Рейн-Вестфалия Херберт Ройл съобщи в събота: „ Опасявам се, че това не е всичко ". Той изрази  догатката, че едва ли ще бъдат разкрити всички участници в мрежата, само че акцентира, че най-важното е да бъдат открити всички деца, станали жертва на педофилите.

Ръководителят на следствията Йоахим Пол описа, че на следователите им се е наложило да изгледат невъобразими фрагменти и добави: „ Не можете да си визиите какво за изстрадали тези деца ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР