„Издаването на български зелени сертификати за антитела е грешка. Те

...
„Издаването на български зелени сертификати за антитела е грешка. Те
Коментари Харесай

Акад. Петрунов: Издаването на зелени сертификати за антитела е грешка

„ Издаването на български зелени документи за антитела е неточност. Те не се позволяват и не се дават на никое място по света. Има доста аргументи за това ". Това съобщи учен Богдан Петрунов пред Нова телевизия.

„ Досега няма норма на тези антитела, която да покаже какъв брой такива би трябвало да имаш, с цел да си защитен. Това е строго самостоятелно. Всеки организъм реагира друго. Затова Европейският център по надзор на болесттите изрично сподели, че това не е вярно и не би трябвало да се дават такива документи. За мен това е неточност и ще докара до отлив от имунизацията ", разяснява той. Петрунов беше безапелационен, че няма причина в случай че имаме високи равнища на антитела да решим да не се имунизираме.

„ Без всеобща имунизация с покритие от 80-90% няма да се оправим с вируса “, уточни той.

„ В момента цяла Европа гори. Във всички страни към нас се усилва броят на инфектираните и умрелите. Мисля, че би трябвало да има ограничения след изборите. Досега разбирам, че се удържаше по-спокойна атмосфера, само че трябваше да има по-сериозни ограничения още в края на август и септември “, добави ученият.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР