Издателят на Daily Mirror е осъден да плати разходите за

...
Издателят на Daily Mirror е осъден да плати разходите за
Коментари Харесай

На издателя на Mirror е наредено да плати някои разходи за процеса за хакване на телефон

Издателят на Daily Mirror е наказан да заплати разноските за част от процеса за хакване на телефон, в който взе участие английският принц Хари.

През декември арбитър постанови, че хакването на телефони е станало „ необятно публикувано и всекидневно “ в заглавията на Mirror Group Newspapers (MGN) в края на 90-те години на предишния век и е било практикувано „ даже до известна степен “ по време на следствието на Leveson по отношение на стандартите в пресата през 2011 година

Г-н арбитър Фанкорт също по този начин заключи, че телефонът на Хари е бил хакнат „ в умерена степен “ от MGN, присъждайки му £140 600 обезщетение.

Както и „ представителните “ искове, предявени от Хари и трима други против издателя на Daily and Sunday Mirror и The People, процесът предходната година също изслуша „ общи “ доказателства за по-широки хипотетични нарушавания на MGN.

В решение от петък господин арбитър Фанкорт сподели, че издателят би трябвало да заплати по този начин наречените „ общи “ правосъдни разходи на повече от 100 души, които понастоящем взе участие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР