Издателска група Просвета предоставя от днес свободен достъп до пълните

...
Издателска група Просвета предоставя от днес свободен достъп до пълните
Коментари Харесай

Българско издателство с голям жест към учители и ученици

 Издателска група " Просвета " дава от през днешния ден свободен достъп до цялостните електронни разновидности на своите учебници по всички предмети от 1. до 10. клас, обогатени с спомагателни интерактивни просветителни запаси.

Така близо 700 000 български възпитаници ще могат да употребяват за своята подготовка всички 33 000 цифрови ресурса на издателството. Безплатен достъп ще има и за електронните познавателни книжки, предопределени за най-малките - децата от детските градини и подготвителните групи. 

" Много възпитаници и родители се свързаха с нас, с цел да благодарят за самодейността " Учим онл@йн с преподавател ". Първият ни урок по български език към този момент е гледан от повече от 28 000 участници. Това е явен сигнал, че в този миг просветителният развой се нуждае от спомагателна поддръжка. В тази връзка и с цел да не се усеща нито един възпитаник ощетен, ние от " Просвета " предоставяме достъп до електронните учебници по всички предмети от 1 до 10. клас ", оповестиха от издателството. 

Електронните учебници на " Просвета " са утвърдени от Министерството на образованието и науката и съдържат близо 33 000 просветителни ресурса. Това са 18 855 интерактивни проби и извършения, 118 триизмерни визуализации, 2161 видеофилма, 8473 аудиофайла, 228 презентации, 2365 фотогалерии, 360-градусови панорамни фотоси, 484 анимации, кръстословици, пъзели и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР