Издържат 60 минути във вода на дълбочина до 2 метра,

...
Издържат 60 минути във вода на дълбочина до 2 метра,
Коментари Харесай

Нови външни HDD на Adata превишават IP68

Издържат 60 минути във вода на дълбочина до 2 метра, твърди производителят

Adata HD710M Pro е ноподатлив на влага и частици, устоя на удари

Два нови модела външни твърди дискове на Adata се отличават с извънредно здрава структура и отбрана против прахуляк и вода, която надминава условията на стандарта IP68. Това на процедура прави HD710M Pro и HD710A Pro неподатливи на външни частици и влага, оповестиха от тайванския производител.

Можете да потопите дисковете във вода за 60 минути на дълбочина до 2 мeтра и те ще останат невредими, твърди компанията. В допълнение към това външните дискове разполагат и с висока степен на удароустойчивост, с помощта на своята трислойна структура, като устоят на рухване до 1,5 метра. От Adata натъртват на обстоятелството, че устройствата са минали проби, при които са били подложени на удар и изпускане върху 26 разнообразни точки на корпуса.

Външният тип на Adata HD710A Pro кореспондира със здравината на устройството

HD710M Pro и HD710A Pro са снабдени с шокови датчици, които засичат трептения, тъй че при мощно придвижване по време на работа се появява алена LED светлина и устройството автоматизирано задейства своите защитни системи. HD710A Pro идва с Apple HFS+ система и поддръжка на Apple Time Machine, което дава висока степен на съгласуемост с всички Apple устройства.

Двата външни диска имат потенциали до 2TB и разполагат със скоростен USB3.1 интерфейс. Устройствата се чакат скоро на пазара у нас от сътрудниците на тайванския производител.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР