Изданието Vanity Fair публикува първите кадри от поредицата Fallout на

...
Изданието Vanity Fair публикува първите кадри от поредицата Fallout на
Коментари Харесай

Amazon показа първите кадри от телевизионния сериал Fallout, чиято премиера ще бъде на 12-ти април 2024 г.

Изданието Vanity Fair разгласява първите фрагменти от поредицата Fallout на Amazon. На фотосите можете да видите основните герои и антигерои, няколко местоположения и рицарите от Братството на стоманата.

Телевизионната акомодация на Fallout, която се снима с поддръжката на Bethesda, е режисирана от Джонатан Нолан и Лиза Джой, известни с работата си по сериала „ Западен свят„. Премиерата на Fallout ще се състои по Prime Video на 12-ти април 2024 година Авторите към момента не са оповестили какъв брой епизода и сезона ще има сериалът, само че е известно, че Джонатан Нолан към този момент е снимал първите три епизода. Ако се съди по оповестените фотоси, основателите на сериала се пробват да запазят ретрофутуристичната атмосфера и хармония на първоизточника.

Ела Пурнел („ Домът на мис Перегрин за невероятни деца “, „ Армията на мъртвите “) е получила една от основните функции в сериала. Тя и Кайл Маклоклан („ Дюн “, „ Туин Пийкс “) ще играят оживели от леговище 33 в Лос Анджелис. В сюжета Луси цялостен живот е живяла в подземното леговище, само че събитията я принуждават да се качи горе на избавителна задача.

Уолтън Гогинс („ Синове на анархията “, „ Хищници “, „ Осемте нарушители “) ще играе ролята на Гул. В игрите Fallout множеството от Гулите – мутанти, които са изгубили поради големите дози радиация както способността си да мислят, по този начин и външния си тип. Гогинс ще играе рационален гул, отличаващ се от типа си с просветеност и ловкост. Нолан съпоставя този воин с Вергилий от „ Божествена комедия “ на Данте.

„ Той се трансформира в наш лидер и основен воин в остарелия свят, въпреки да го разбираме като антагонист “, споделя Нолан.

За героя на Гогинс е изменен шаблонът за външния тип на глигана от игрите, като по грима е работил дизайнерът Винсент Ван Дайк („ Убийци на цветната луна “).

Аарон Мотен („ Злокобна нощ “) ще играе оръженосец на член на Стоманеното приятелство, което съгласно режисьора е „ мутирала комбинация от национализъм, вяра, преданост и братство„.

„ Едно от нещата, които се опитваме леко да заобиколим, е бинарното мислене от вида: „ Те са положителните или те са неприятните “, споделя Нолан. – „ Които и да са положителните и неприятните, те са унищожили целия свят. Така че в този момент сме в доста по-сива зона “.

Нолан прецизира, че всичко, което се случва в поредицата, публично ще стане част от историята на Fallout, а Bethesda се е погрижила сюжетът да съжителства със сюжетните линии на играта.

„ Ние преглеждаме протичащото се в поредицата като канон “, декларира Тод Хауърд от Bethesda.

„ Чудесно е някой различен да огледа работата ти и по-късно да показа своята позиция за нея “.

Той отбелязва, че завижда на някои от интерпретациите и допълненията към телевизионния сериал:

„ Понякога гледах какво се случва и се питах: за какво не се сетихме за това? “, споделя той.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР