Изданието The Sun“ алармира, че е напът да се сбъдне

...
Изданието The Sun“ алармира, че е напът да се сбъдне
Коментари Харесай

„The Sun“ алармира: Сбъдва се най-страшното предсказание на Ванга

Изданието „ The Sun “ сигнализира, че е напът да се сбъдне най-страшното предсказване на петричката пророчица Ванга. Тя планувала, че през идната година Земята ще бъде ударена от нуклеарна злополука.  Изданието обаче бърза да се застрахова, че пророчицата в никакъв случай не е правила предсказанията си публично и на никое място ги няма записани, а се носят единствено от уста на уста от разкази на инцидентни хора. Въпреки това от „ The Sun “ означават, че не е неприятно хората да вземат под внимание тъкмо тези думи на Ванга, поради ситуацията, която в последно време става все по-напрегната.
Сред множеството тревожни събития, които Ванга предрекла, че ще се осъществен през 2023 година, са солидна галактическа стихия и нуклеарната злополука. Според думите на Ванга „ една огромна страна “ ще извърши върху хората нахлуване с биооръжия, които ще провокират гибелта на хиляди хора. 
Прогнозирала е и огромна детонация в атомна електроцентрала. Това знамение наподобява повече от реалистично на фона на протичащото се в Украйна и непрекъснатите закани за Запорожката АЕЦ, както и останалите електроцентрали на територията на страната. Сред едно от най-интересните пророчества на петричанката е това, че през идната година Земята по някакъв метод ще промени орбитата си. 
Така и не излиза наяве какво тъкмо значи това, само че учени показват, че в случай че се случи, последствията ще са пагубни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР