Изданието съобщава, че Динамо e активирал клаузата за привличането с

...
Изданието съобщава, че Динамо e активирал клаузата за привличането с
Коментари Харесай

Закъсал румънски гранд ще се връща в елита с български халф, купи го за 50 хил. евро

Изданието оповестява, че Динамо e задействал клаузата за привличането с непрекъснат трансфер на Антони Иванов. 26-годишният български атакуващ полузащитник досега играеше чартърен от Университатя (Крайова), само че към този момент става благосъстоятелност на Динамо. Сумата, която те ще платят е 50 хиляди евро.

" Самото момче също желае да остане. Няма проблем, само че би трябвало да резервира настоящите параметри на контракта си. Казаха му да има самообладание още няколко дни, да идва на тренировки. И в този момент се готви както би трябвало, разяснява източник от клуба пред изданието.

Освен Антони Иванов, Динамо реши въпросите с още трима опитни футболисти, които ще останат на стадион " Щефан Чел Маре ". Това са Богдан Гаврила, Нелуц Росу и Валентин Лазар. Постоянен треньор няма, само че тренировките се водят от краткотрайния ментор Юлиан Михаеску.

Иванов играе в Румъния от 2018-а година. Преди това е носил екипите на Газ Метан Медияш, Университатя (Крайова), Волунтари. През предишния сезон той отново игра чартърен за Динамо, където записа 12 мача и вкара 1 гол.

Някои български медии побързаха да разгласят, че Динамо ще избере банкрут и рестарт от четвърта дивизия, както направиха от Рапид. Но няма да бъде по този начин и отборът продължава във втора лига, пробвайки се да откри вложител и да почисти незабавните задължения, които са в размер на 1,8 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР