Изданието National Enquirer е платило 30 000 долара на бившия

...
Изданието National Enquirer е платило 30 000 долара на бившия
Коментари Харесай

Приписват извънбрачно дете на Тръмп

Изданието National Enquirer е платило 30 000 $ на някогашния пазач на постройката в Ню Йорк Trump World Tower, благосъстоятелност на Доналд Тръмп, за правото да разгласява неговите свидетелства за извънбрачно дете на настоящия президент на Съединени американски щати, съобщи БГНЕС.
Както оповестява в. „ Ню Йорк Поуст “, някогашният портиера Дино Саджудин твърди, че някогашната шефка на постройката е била в интимна връзка с Тръмп и е родила дете от него. Не се показва кога се е случило това. Компанията American Media, която е притежател на National Enquirer е купила от Саджудин изключителни права върху историята, само че гака и не я е разгласила.
" Днес с изненада научих, че конфиденциалното съглашение, което сключих с American Media за президента Тръмп, е попаднало в пресата ", цитира " Ню Йорк Поуст " изказването на някогашния пазач. " Мога да потвърдя, че по време на службата си в Trump World Tower, бях инструктиран да не подлагам на критика някогашната шефка на президента Тръмп за връзката ѝ с президента Тръмп, от който тя роди дете ", прибавя Саджудин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР