Изданието на ВИП Брадър от 2016-а година, което завърши с

...
Изданието на ВИП Брадър от 2016-а година, което завърши с
Коментари Харесай

Зловеща прокоба тегне над участниците във ВИП Брадър 2016

Изданието на " ВИП Брадър " от 2016-а година, което приключи с победа на журналистката Миглена Ангелова,  ще остане в историята с ужасяващата поличба, която тегне над участниците, написа Lupa. Трети участник в предаването умря без време - артистът Христо Живков, който издъхна в събота.
Само няколко месеца след края на предаването си отиде симпатягата Роро Кавалджиев. Едва на 40 години той беше покосен от мистериозна зараза, пипната на остров Бали и умря във ВМА за броени часове.
Миналата година си отиде и най-известният български " дребен човек " - Георги Софкин. Светският лъв умря в бедност, като в последните години от живота си се устояваше с милостиня и пропиваше дребното останали му средства.
Христо Живков пък ни напусна оня ден едвам на 48 година, след по-малко от година битка с подъл рак. Актьорът умря безусловно дни преди да стартира фотосите на втората част на " Страстите Христови " на Мел Гибсън, с който към този момент имаше подписан контракт.
Зловеща орис имат и още куп други участници, отпред с тв водещата Деси Цонева, която трагично загуби татко си - Митко Цонев, умрял на 56 година, след тежък инсулт.
Други две звезди - Жана Бергендорф и Явор Бахаров, също го закъсаха доста след присъединяване си в Брадъра, въпреки и по своя виновност. Арести за опиати, кавги и провал на кариерата унищожиха двете млади очаквания на родния шоубизнес. Братът на Захари Бахаров безусловно преди дни за следващ път беше хванат да кара с дрога и евентуално го чака ефикасна присъда и няколко години зад решетките.
Дори победителката Миглена Ангелова тотално изчезна от ефира и от едно от най-разпознаваемите лица в родния шоубизнес през днешния ден е тиха стопанка и преждевременна пенсионерка, въпреки да е едвам на 57.
Кошмарът не подмина и екипа на предаването. Водещата Алекс Сърчаджиева остана млада вдовица през 2019 година, откакто бащата на щерка й - огромният артист Иван Ласкин, стана жертва на демона на алкохола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР